zadní repro 3dv.

Vše o zapojení repro, radia atd..
jerry mouse

Re: zadní repro 3dv.

Příspěvek od jerry mouse »

Tak ako piše Respik. 8) Ja mám v astre HB predne spirity 160mm RMS okolo 80wats dobre vytlmene dvere + pohon reprakov 3 kanal zosik ako mal aj Respik + 250mm subik v kufru auta, hudba super, zadne dverne repro je original a je zapojene v sekundarnom okruhu na take nočne mňaukanie s kočkou pri lese ked nepotrebuješ vykon ale vydrz a min volume. Tato kombinacia je vysledovana ako asi najpraktickejšia čo do ceny ale aj praktičnosti. Solidny zosik kupiš aj jazdeny v cene od 60-70é do kilečka. 8) No a ked si slobodny tak kočiček budeš mať toľko že nebudeš vladať trtkať! 8) :lol: :lol:
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Reklama

NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Jelikož původní reproduktory jsou na tom bledě... a předtím reproduktor u řidiče je odpojený, protože do něj nachcala voda... (to byl hrozný zvuk :D :( ) ... ale ať se jim v klidu odpočívá, hráli dobře... tak určitě chci nějaké koupit, proto jsem se psal, jestli by jste šli radši do značky Magnat, Pioneer nebo JBL :) ???

Respo, my už se na podobné téma předtím bavili, to si psal, že mám koupit 4-kanálový zesilovač, napojit ho na přední reproduktory a na zadní oválné :) Tak by to pak tak mělo být v poho, né? :) A na ty přední to napojit jenom na středobas nebo i na výškáče? :O Tam nevím jak to je vůbec :?: :?:

Přesně tak, průměrný posluchač chce být spokojen 8) 8) 8)
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Jerry :lol: :lol: :lol: teď si mě rozesmál :D :D 8) 8)
Respo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Respo »

no to by si bol velký pán keby si si na zosik napájal predné stredobasi a výškače zvlášť :D to by chcelo rádio min za 500€ a zosik no neviem tak aspoň za 700€ :D inak by to nestálo za nič :D

každopádne keď napájaš predné repro na zosik tak aj z výškačom ;-)
no pokial by ti to nevadilo že by si mal hudbu aj odzadu tak OK potom áno ( každému sa páči niečo iné ) a ovál vie zahrať "bass" takže by to spĺňalo tvoje požiadavky ak by si mal na to rádio alebo zosik a zadné ováli nejak rozumne orezal na nižšie frekvencie tak by to mohlo byť príjemné počúvanie :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
jerry mouse

Predné sú full, k rozdeleniu pasiem sa použivaju dodavane pasivne vyhybky ktoré sú sučastou repro setu. Niekedy na jeseň minuleho roku predaval Respik jeden fakt dobry a pre tvoje využitie akorátny 3pasmový zosik od italskych fachmanov fy. Audison, mám ho aj ja tak preto ti ho viem odporučať. 8) 8) 8)
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Respo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Respo »

nechcem tu s toho robiť inzerciu ale stále ho používam nie len preto že sa ho nerád vzdám ale aj preto že prerábku začnem až keď bude teplúčko a to je dá sa povedať už takže zosik stále mám a môžem ti ho ponúknuť
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

To je trošku jiná cenová relace :O ale o kvalitě nepochybuji... já spíš zamýšlím o nějakých okolo 1300... :)
To už záleží na ceně, který by si za něj chtěl, ale pochybuji, že by si se zůstal u mé cenové relace :lol: :lol: ale děkuji za nabídku :roll:
Jinak s těmi značkami reproduktorů, co jsem psal, máte někdo zkušenost? 8) Rád bych na to znal váš názor ... :?
Chci kupovat přední komponentní, zadní koaxiály + kabeláž, odhlučnění, podložky + zesilovač... nic levnýho :?: :?: musím se krotit...
Vím, že je to stojí za hovno, takhle o tom uvažovat... taky bych rád vzal třeba 20k a vrazil to do repro... TAKŽE... mým úkolem je udělat... levnější hudbu, pro průměrného posluchače 8) 8)
jerry mouse

V tom pripade sa neda fakt radiť, treba si kupiť to čo sa ti jednoducho pači alebo je v akciovej cene.
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

No, stále si myslím, že v této cenové relaci se dají sehnat slušné reproduktory a je jich víc :) Tudíž určitě aspoň menší rady se dají skloubit :)
ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála »

Přemýšlím, jestli sem mám vůbec něco psát, když chceš rvát do plata ovály a ještě přemýšlíš nad značkou Magnat :roll:
Osobně bych volil mezi značkou Audio System a Gladen (podle finančních možností). Oboje patří v dané cenové kategorii mezi nejlepší co se dá pořídit.
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Co jsem koukal, tak Audio System by byl tedy urcite pro me realnejsi nez ten druhy :) Jinak co se tyce znacky magnat, tak jsem nevedel, ze je spatna... co jsem koukal, tak recenze dobre... a spousta lidi i opravdu chvali, takova hudba pro prumerneho posuchace :) ale zkusenosti nemam, tak to nemuzu s nicim porovnat :(
ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála »

Magnat nikdy nebyl bůhví co... je jasné, že někomu, kdo neslyšel lepší, může připadat dobrý... tak to prostě je. Ten Audio System ti díky vysoké citlivosti zahraje hodně slušně jenom na samotné rádio :)
sabelt

Příspěvek od sabelt »

Caues Álovic :-)

ja mam vzadu prave nějaké usmudlané staré 13.... a budu davat origo, z nového modelu 16... :-) Urcite je lepčí větší reprák z pohledu prezentace hlubších tonu .... kdyz to mas pak ve spojen íse subwooferem, tak to je prijemne, pokavad by si tam mel 13 (teoreticky) tak by ti je subac strasne prebil a nebyly by slyšet středové tony ...

Ja osadim všecko 16tkama, s pridanýma Velkejma vejsškačema vzadu pod C sloupkem a subem v kufru to ted hraje skvele ... az tam budou jeste 16tky tak to bude super a dostacující, .. mam origo radio ... takze s tvym to bdue jeste lepci :-)

Pokavad si s itm chces vyhrat, urcite to pro dobrej zvuk vytlum ... ale pridas si tim nekolik kilo navíc :-/
Takže už to je na tobě jestli ti nevadí, ze to bdues mit tezsi :-)

Všude bych dal stejnou značku... za mě Pioneer.. nejlepe s novými dráty :-) Hezky usadit, vytlumit, vsecky kraviny co ti budou rezonovat taky vytlumit, aby to nerusilo poslech ... a k podbarvení basu do kufru malej sub a na nase maly prcky to bohate stací ! :-) co se týče ceny/vykon je to to nejlepčí co muzes udelat ... kdyz sezenes komponenty za normální penize :-)

M.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Respo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Respo »

ach bože čo to tu melete odpustite si takéto keci keď o tom prd viete :( velmi vela ludí tým pomýlite a potom nám ludstvo sprostie lebo vela čítajú internet

Nechcem sa tu hádať a ani sa mi nechce vysvetlovať a vyvracať niekoho blábol čo si musel jedine vymyslieť ...
ale už chápem tých starších a skúsenejších že sa do podobných debád nezapájajú resp. že ich už ani nečítajú
NesteaCZE

Příspěvek od NesteaCZE »

Hm, a pak se v těch reprákách mám vyznat :(

Je to jasný... každej má jinej vkus... tak držte palce, ať vyberu dobře... :lol:

Respo, co myslíš konkrétně těmi kravinami? Že ty značky co psal Ála jsou na prd? Nebo zpráva, co napsal sabelt?

Btw. Sabeltíku? Nezapomněl si mi něco 24. poslat? :mrgreen:
Odpovědět