Trdlo...nestraš s cockpitemTrdlo píše:Obsahuje mastnoty a z 90% obsahují i silicon..... to je pro veškerý lakýry smrt.
De facto to neodmastíš......
Souhlasím..odmastit je důležitý....taky jsem si "cáknul" středový panelGrave Digger píše:No ja som použil tmavomodrý flock.Nešlo to dole pomaly ani s flexi brúskou.Najprv bola skúška na plast.Teraz som dal robiť komplet všetky plasty v aute.Vizerá to zatiaľ pekne.Môžte sa spýtať na názor Maranela.Ako sa s tým pracovalo.Základ je plasty odmastiť poriadne.
Nějak je ale získat musimSTAN.CHAD píše:Nechci být puritán ale kdo nemá se stříkáním plastů alespon nějaké zkušenosti tak mu radím nepouštěj se do toho.Dobře odmastit je samozřejmě základ.
tak ten panel je superMarian píše:Já jsem také stříkal panel foto je tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... c&start=30 a nepoužil jsem žádný změkčovadla ani nic dalšího. Jen jsem koupil sprej za kilo stříkl jsem ho a bylo hotovo. Barva se zatím neloupe ani nic podobnýho. Prostě spokojenost
Díky..mám komplet modré podsvícení,ale momentálně šlo o panel.Je ale vidět,že si lidi všímají a o tom to jejames11 píše:2milode: hezké modré podsvícení středového displeje!!!
stříbrnou plochou barvu ...taky je rozdíl,jak to napíšeš..
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |