Radimova Astra G - 1.6 16V X16XEL (new photo str. 10)

Odpovědět
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: další fešeanda,vypadá skvostně,krásná barva a super výbava, :shock: taky bych bral el.okna i v zadu,no a stavitelný volant,vyhřívané sedačky bych oželel,no holt nemá každičké auto vše nač si vzpomeneš,ten má ve výbavě to ten zase ono,tak at ti slouží a co nejméně tě zlobí. :wink:
Reklama

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim »

pepca píše::wink: další fešeanda,vypadá skvostně,krásná barva a super výbava, :shock: taky bych bral el.okna i v zadu,no a stavitelný volant,vyhřívané sedačky bych oželel,no holt nemá každičké auto vše nač si vzpomeneš,ten má ve výbavě to ten zase ono,tak at ti slouží a co nejméně tě zlobí. :wink:
víš že já bych je mít ani nemusel...ted musím shánět mechanismus el. stahování okýnka, který se vlastně sehnat ani nedá...tedy dá ale jenom za 10tis nový Opelu!a na to bohužel nemám :-( děkuji, už slouží a dobře 8 měsícem! :-) ten čas ale letí..no fakt :wink:
pepca

Příspěvek od pepca »

:( tak to zamrzí,ale co zkusit vrakárny?já byl tento týden v Plzni na vrakáči a tam zrovínka kuchal nějaký maník géčko,dveře měl v hangáru,něco mně tam hledal,měl tapecírunk s kovovýma,tedy chromovýma kličkama,určitě bys na vrakáči něco sehnal,já tam hledal ten boční plast sedadla,ale ten ti samozřejmně neprodají,jedině celý sedadlo :( tobě asi jsem to přehlédl nejde zadní nebo přední? :Djo už to vidím,mám v plánu tam ještě jet,tak se ho optám zda to tam někdy mají a za kolik to prodávají. :wink:
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

pepca píše::( tak to zamrzí,ale co zkusit vrakárny?já byl tento týden v Plzni na vrakáči a tam zrovínka kuchal nějaký maník géčko,dveře měl v hangáru,něco mně tam hledal,měl tapecírunk s kovovýma,tedy chromovýma kličkama,určitě bys na vrakáči něco sehnal,já tam hledal ten boční plast sedadla,ale ten ti samozřejmně neprodají,jedině celý sedadlo :( tobě asi jsem to přehlédl nejde zadní nebo přední? :Djo už to vidím,mám v plánu tam ještě jet,tak se ho optám zda to tam někdy mají a za kolik to prodávají. :wink:
zadní okýnko za řidičem to je! to kdyby jsi pro mě udělal tak to bych ti nezapoměl! úplně koukám jak jste zde ochotní.. :wink: , kdyby měli tak mi napiš na SZ a určitě se na tom domluvíme! S tím mechanismem zadního okýnka je to u nás těžký! protože u nás se skoro neprodávali, kdo má vlastně vzadu tak jsou to dovozy! Eště jednou děkuji že se optaš! :wink:
Ptám se ptám se...zatím nic :(
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: tohle není problém,stejně tam budu muset,možná to zkusím zvládnout i zítra,jen bych potřeboval vědět,vidět jak to vypadá,tedy co přesně potřebuješ,zjistím zda to mají,nebo zda mně dají vědět až to bude k mání,jestli máš možnost to nafotit co přesně sháníš bude to lepší,já to ještě neviděl,jo a písni do SZ telefon,to kdybych to náhodou měl možnost koupit tak at vím zda budeš souhlasit s cenou za kterou to budou nabízet,poslat ti to na dobírku nebude problém,určitě se optám :wink:
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

pepca píše::wink: tohle není problém,stejně tam budu muset,možná to zkusím zvládnout i zítra,jen bych potřeboval vědět,vidět jak to vypadá,tedy co přesně potřebuješ,zjistím zda to mají,nebo zda mně dají vědět až to bude k mání,jestli máš možnost to nafotit co přesně sháníš bude to lepší,já to ještě neviděl,jo a písni do SZ telefon,to kdybych to náhodou měl možnost koupit tak at vím zda budeš souhlasit s cenou za kterou to budou nabízet,poslat ti to na dobírku nebude problém,určitě se optám :wink:
poslal jsem ti SZ :wink:
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Opravdu krásná a dobře vybavená. Stejně, logika němců je zvláštní, auto vybaví vším možným a pal. počítač zapomenou. V této výbavě už bych to tam očekával. Originál vyhřívání sedadel se ovládá tak jak ukazuje princ, pod tím plastovým krytem bys měl mít i kabely se svorkovnicí. Imitaci dřeva nestříkej, zkus ji s někým vyměnit, třeba by se líbila. Mám ji taky a jsem spokojenej.
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Zdeněk Lbc píše:Opravdu krásná a dobře vybavená. Stejně, logika němců je zvláštní, auto vybaví vším možným a pal. počítač zapomenou. V této výbavě už bych to tam očekával. Originál vyhřívání sedadel se ovládá tak jak ukazuje princ, pod tím plastovým krytem bys měl mít i kabely se svorkovnicí. Imitaci dřeva nestříkej, zkus ji s někým vyměnit, třeba by se líbila. Mám ji taky a jsem spokojenej.
no rekl bych hlavne nemcu co delaj oply, VW a dalsi uz maj PC v zakladu :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

mmm moc pekna :)
hezka barva :)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

xpolstarekx píše:mmm moc pekna :)
hezka barva :)
jj děkuji, děkuji, já vím s tou barvou, taková se málokde vidí ještě se zlatou!

For Zdenek LBC: no taky jsem čekal že tam bude ten pal PC! ale bohužel, ale jak jsem psal mám v plánu domontovat!už to mám i domluvené..jenom sehnat matroš(display, páčku)a pak to bude komplet výbava :wink:

Ještě mi tam tedy schází šíbr! ten bych bral taky!! 8)
ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON »

Tak já se taky přikláním k ostatním, šíkézní barva, ještě sem takovou na astře neviděl, výbava velmi dobrá, ale mě se taky dvakrát nelíbí to dřevo, už je to moc okoukaný, ale sám říkáš že to přetáhneš balakrilem, tak není co řešit :P a ta značka se Ti fakt povedla, ale jednu věc Ti závidím se musím přiznat a to jou vyhřívaný sedáky, měl jsem je u dvou aut a v zimě je to k nezaplacení, ale ty bohužel moje astra nemá, ale říkám není nad vyhřívaný sedák v zimě, i když jednou jsem hučel z práglu a tak sem si lebedil jak mi to hezky hřeje do vejfuku :P ale pak se mi to nějak seklo a málem sem si ho přismah i s příslušenstvím, tak sem to musel dát opravit, ale jinak pohoda, máš hezkou káru :twisted: :wink:
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design »

teda radime to je slusna naloz uz ti tam chybi jen bazen a fontana z vodotriskem :)
to se teda jentak nevidi takhle nadupana astra, ja ti teda nezavidim vyhrejvany sedacky ale spis ti zavidim tu elektriku na vsech woknech :wink:
barvicka je bomba to maj kuci pravdu takova neobvykla, kuci maj taky pravdu ze to drevo je hnus fialovej :)
jinak mas ode me velkou pochvalu super Gcko 8)
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]

1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

děkuji moc že mi chválíš astričku, ale abych ti řekl není žádná výhra mít všechny čtyři okna v elektrice!!! Zrovna teď mi Pepca hledal mechanismuz el. stahování okýnka a je to nedostatkové zboží. A jestli jsi se dočetl správně tak mi jedno okénko nefunguje. :( Ten dřevěnej hnus půjde pryč!!! Ještě pal. PC a bude to super truper!! :wink:
pepca

Příspěvek od pepca »

:( bohužel,v těch malých vrakárnách není šance,věc náhody a štěstí,možná na vrakárnách ve velkých městech jako Praha je pravděpodobnost mnohem větší :( tady jsem neuspěl :oops:
rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

pepca píše::( bohužel,v těch malých vrakárnách není šance,věc náhody a štěstí,možná na vrakárnách ve velkých městech jako Praha je pravděpodobnost mnohem větší :( tady jsem neuspěl :oops:
no uvidíme..zrovna v pátek jedu do Prahy koupit další astrřičku s kamarádem tak se zkusím někde podívat po vrakáči... :roll:
Odpovědět