víš že já bych je mít ani nemusel...ted musím shánět mechanismus el. stahování okýnka, který se vlastně sehnat ani nedá...tedy dá ale jenom za 10tis nový Opelu!a na to bohužel nemámpepca píše:další fešeanda,vypadá skvostně,krásná barva a super výbava,
taky bych bral el.okna i v zadu,no a stavitelný volant,vyhřívané sedačky bych oželel,no holt nemá každičké auto vše nač si vzpomeneš,ten má ve výbavě to ten zase ono,tak at ti slouží a co nejméně tě zlobí.
zadní okýnko za řidičem to je! to kdyby jsi pro mě udělal tak to bych ti nezapoměl! úplně koukám jak jste zde ochotní..pepca píše:tak to zamrzí,ale co zkusit vrakárny?já byl tento týden v Plzni na vrakáči a tam zrovínka kuchal nějaký maník géčko,dveře měl v hangáru,něco mně tam hledal,měl tapecírunk s kovovýma,tedy chromovýma kličkama,určitě bys na vrakáči něco sehnal,já tam hledal ten boční plast sedadla,ale ten ti samozřejmně neprodají,jedině celý sedadlo
tobě asi jsem to přehlédl nejde zadní nebo přední? :Djo už to vidím,mám v plánu tam ještě jet,tak se ho optám zda to tam někdy mají a za kolik to prodávají.
poslal jsem ti SZpepca píše:tohle není problém,stejně tam budu muset,možná to zkusím zvládnout i zítra,jen bych potřeboval vědět,vidět jak to vypadá,tedy co přesně potřebuješ,zjistím zda to mají,nebo zda mně dají vědět až to bude k mání,jestli máš možnost to nafotit co přesně sháníš bude to lepší,já to ještě neviděl,jo a písni do SZ telefon,to kdybych to náhodou měl možnost koupit tak at vím zda budeš souhlasit s cenou za kterou to budou nabízet,poslat ti to na dobírku nebude problém,určitě se optám
no rekl bych hlavne nemcu co delaj oply, VW a dalsi uz maj PC v zakladuZdeněk Lbc píše:Opravdu krásná a dobře vybavená. Stejně, logika němců je zvláštní, auto vybaví vším možným a pal. počítač zapomenou. V této výbavě už bych to tam očekával. Originál vyhřívání sedadel se ovládá tak jak ukazuje princ, pod tím plastovým krytem bys měl mít i kabely se svorkovnicí. Imitaci dřeva nestříkej, zkus ji s někým vyměnit, třeba by se líbila. Mám ji taky a jsem spokojenej.
jj děkuji, děkuji, já vím s tou barvou, taková se málokde vidí ještě se zlatou!xpolstarekx píše:mmm moc pekna![]()
hezka barva
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |