Naklon auta?

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
manli2

Příspěvek od manli2 »

to napiš jednoduše ne... to auto dostalo ránu větší než malou :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Reklama

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan »

Co já vim jakou to dostalo ránu, mě stačila zkušenost, že mě přehlédl kamion a začal na mě najíždět, naštěstí to schytal nárazník, ale taky docela sesednul ( podotýkám auto z roku 1994 a staré plastové nárazníky, ty už něco přeci jen vydrží ):roll: .. Až se vymění nárazník, tak jediné co bude křivé v předu bude kapota, hlavně že to jezdí jak má, ne? :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
ondrazalsky

Re: Naklon auta?

Příspěvek od ondrazalsky »

TOMHAJ píše:Ahoj,delsi dobu pozoruji z pohledu zepredu na auto,ze nestoji rovne.Je trochu sikme.Je to nepatrne a tak me napada,ze by tlumic?Kola jsou nafoukla vsechna dobre a samozrejme beru,kdyz auto stoji na rovine.Jinak pri jizde nepozoruju,ze by auto nejak nesedelo.No,asi budu muset jet na test tlumicu.Jak jste na tom vy??
ja to mam podobne, pouze pri pohledu zezadu je auto naklonene na levou stranu. meril jsem vysku mezi hornim okrajem pneu a blatnikem na obou stranach a je tam celkem velky rozdil cca 3-4 cm... ale uz to tak je dlouho, a na podzim jsem byl na stk a niceho si nevsimli... prasklou pruzinu by snad najek poznali, ne? no az budu menit gumy na jare tak reknu klukum at na to mrknou - snad si na to vzpomenu
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

tak jsem koukal na pruziny a ok.Napada me,jestli s tim nejezdil nejaky tlustoch a pruziny jsou uz unavene.Jinak naklon je videt zepredu i zezadu,ne moc,ale je tam.Setkal se s tim nekdo??
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Odpovědět