Njo, ale 2.2direct je v Ceckovy Vectre dost plazivej motorRRAAFF_ píše:Hezká Vectra, ale radši bych 2,2direct, ty 3,2 taky měly pár problémků.

no to tvoje pojištění je taky lichva, já platim all risk + okna, 10% nebo 10tis 6800kč/rok!!!AstraDTI píše:Mno na takhle drahy auto s mladym ridicem je KASKO dost vyzivna zalezitost. Ja i s 25 procentovym bonusem platim temer 30tkc. On neni z prahy, ale zase nema bonus, takze dejme tomu 6x30tkc=180tkc. Cena vozu cca 300tkc, takze dohromady 480tkc. Vzhledem k nizke akontaci je pak cilova suma relativne odpovidajici.
a to se vyplatí!AstraDTI píše:Ja sem si ted nechal delat kalkulace kdybych menil pojisteni - a ikdyz mi zapocitali bonusy tak treba CP mi vychazela stejneJe to prej tim ze jsem z Prahy.
no a já žádnej malus na věk nemam, co zkusit jinou pojišťovnu?AstraDTI píše:Njn, co s tim nadelam. Leda si koupit vilu za prahouNavic mam malus za vek - kdyz jsem si to pojisteni uzaviral , tak to bylo pro ridice do 23 let a ted to posunuli na 28!!!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |