Osvětlení SPZ a brzdového světla za oknem
Re: Osvětlení SPZ a brzdového světla za oknem
supr dík, akorát teda nechápu co má společnýho posdvícení budíků s podsvícením spz.. 

- Reklama
co maju spolocne?? poistku 
na 100% je to poistka, presne toto iste som mal aj ja...
pozri cislo 18

na 100% je to poistka, presne toto iste som mal aj ja...
pozri cislo 18
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Sakryš to je to jak Manli i já rozmontovali půlku auta, aby se pak zjistilo že to není multimetr, ale že je to pojistka
, nevím už přesně co to bylo zač, ale zkus to dohledat na webu, bylo toho X stran

Mobil : 602318645

No jestli ti nesvítí budíky + topení + mlhovky a osvětlení SPZ tak to bude na 90% ono 

To bys brzo rezignovalblood311 píše: a hodím to ze skály

Proto sis pořídil opla

Ale tady to je víceméně jisté, pojistka.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
jj vše nejde, mlhovka v zadu nejde taky no, ale zajímavý je, že ten budík jednu dobu svítil když se mu chtělo, občas jo, občas ne, pak zhasl uplně.Defender píše:No jestli ti nesvítí budíky + topení + mlhovky a osvětlení SPZ tak to bude na 90% ono
No asi takhle: mám to auto rok a měnil jsem: brzdy, chladič vody, rozvody, 2x olej a filtry, nástřík tlumexem podvozek, motorek od stěračů, světla, oprava alternátoru.. dohormady cca 25 000 jen za opravy za rok. Já teda nevímAlzafir píše:To bys brzo rezignovalblood311 píše: a hodím to ze skály, věř, že problémů budeš mít víc, a ne jen těchto , triviálních
![]()
Proto sis pořídil opla![]()
Ale tady to je víceméně jisté, pojistka.

To všechno přijde
, mě moje , teda NAŠE, žirafa taky pěkně potrénovala, ale už funguje jak má
jen to nevzdávej, tady na fóru najdeš odpovědi téměř na vše
No a Géčko, to je nadčasový design

No a Géčko, to je nadčasový design

Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
to máš určitě pravdu, mě se vzhled géčka rozhodně líbí víc než spousta novejch sporťáků... prostě je to povedený auto, a nevzádávm se, jen nemám peníze no, vždycky když si našteřím třeba na potahy nebo na něco pěknýho, jeb něco se posere.. a já se akorát naseru a mám chuť do toho kopnout.. 

No modrá = spotřebák, nebo se ti to líbilo víc (viz. světla?) a možná bych do něj zahrnul i ten motorek stěračů, prostě spotřebáky bys musel udělat na jakém koli jiném autě vyjma funglovkyblood311 píše:.... brzdy, chladič vody, rozvody, 2x olej a filtry, nástřík tlumexem podvozek, motorek od stěračů, světla, oprava alternátoru.. dohormady cca 25 000 jen za opravy za rok. Já teda nevímale opravovat to už mě nebaví, chci si koupit taky něco užitečnýho do vzhledu a tuningu..

jasný Defe ( jestli ti tak můžu říkat
), to máš pravdu, jen mě mrzí, že to potkalo mě a hned na začátku, na druhou stranu ale mám teď pokoj
, ještě opravím ty světla, nechám vyměnít čep řízení a seštelovat brzdy, nasazoval mi je tam kamarád a bubny nenastavil takže ručka skoro nebrzdí a je klid a můžu tunint, sem rád aspoň za světla, i kdyz taky mě štvě že pořád nemám motorky, lukasso mi v úterý psal že je poslala furt nedošly
taky konektory mám na hovno takže kroužky v levym nesvítej, jenže co mi psal bundeless tak ty kontektory co chci v Géčku normálně nejsou takže nevím kde je seženu, bylo bouraný, to mě sere nejvíc, protože ty úchytky na světla ty spodní sou odchýlený úplně od světel takže mi to drží jen na těch dvouch horních, fakt nevim co s tim...

Jasně že můžeš (proč bys nemohl
) tak hodně zdaru a snad se uvidíme

díky
urcitě jo, na sraze, ale to si mě stejně pamatovat nebudeš 

mám taky bouračku,dvojitou tak vím co to je..spodky předních světel jsem vzal silikonem,držáčky se dávno vypařily 

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...