medva1 píše:Souhlasim, ale myslíš že věnec volantu je celý z kůže?? nejsem čalouník ale myslim že by na to muselo padnout půl bejka aby celý věnec byl z kuže.... ten bag mi je jasnej jen jsem to uvažoval jako jedno z řešení toho prodření u klaksonu
věnec je potaženej kůží
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Opravdu nejsem čalouník nicméně tenhle je myslim dobrej kluk, proste to udělá za cenu matroše..... jen tak mimochodem myslim, že ani na jednom obrázku se nejedná o kůži ?????? ale o nějaký náhražky
TAk už to mam hotové...myslim že to není uplně špatný ale je to focený za tmy takže se to nehezky leskne od blesku z foťáku..suma sumárum to i s manžetou na fofrklacek vyšlo na 1500kč
Naposledy upravil(a) medva1 dne 14 kvě 2007, 18:38, celkem upraveno 1 x.
Zdeněk Lbc píše:Tu barvu kůže sis vybral sám? Nebyla by lepší černá? Jinak dobrý.
No ona to je černá, ale protože je nová, respektive kuže se jenom barví na ruzné barvy....tak je taková né uplně černá ale byl jsem ujištěn že toto se za pár ujetých kilometrů změní a bude černá jako uhel...
Jediný co se uplně nepodařilo tak to je řešení toho airbagu a bohužel to ničí celý dojem... ale jiné řešení než toto nebo koupit nový airbag zatím není...... nebo alespoň jsem se o něm nikde nedomáknul