Michal Vlas píše:Pro mě plně vyhovující 5.HB Lehce zaparkuju a hodně naložím
Viď i golfáč (nemyslím tím ruksak na golfové hole ) se tam vejde
Občas se i divím co se do HTB vejde i přes názory, že když potřebuji kočár, tak minimálně KOMBI
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No je fakt že HB je podceňovanej co se do prostoru týče a to celkově, kámoš co má ochcávku jedničku, tak když si sedl dozadu, údivem se málem zvencnul, že u něj takovýho místa vzadu není
Defender píše:No je fakt že HB je podceňovanej co se do prostoru týče a to celkově, kámoš co má ochcávku jedničku, tak když si sedl dozadu, údivem se málem zvencnul, že u něj takovýho místa vzadu není
No je malo aut kam si sednu za sebe (mam 186cm). a i astra na to neni nejak extra, proto pokukuju po Zafire
Mne zatiaľ Astra hatchback plne stačí, navyše je z Astier najkrajšia. Sedan sa mi zdá menej robusnejší, kombík je pekný. Ale zas hatchback má najmenej miesta, zato sa do neho podľa mňa dá naložiť väčší predmet, ako do sedana.
Zdeněk Lbc píše:Přesně tak, ještě se mi nestalo za 7 roků co mám již třetího sedana, abych do auta nedal to co jsem potřeboval.
Tak to nevím čím to je mám i VW Multivan (Transporter) a pořád málý Ale jinak kombík je kombík.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Tak já Caravan. Kdybych natrefil na vhodného 5dv. liftbacka tak bych ho bral klidně taky ale byl Caravan tak se koupil Caravan. 5dv. se mi ale vzhledově líbí trochu víc.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu