Marky píše:Me v lete bohuzel prdlo sklo a tak, kdyz jsem ho nechaval vymenit, tak jsem chtel stejne a ze servisu mi volali, ze ted maji skladem jen se zeleny pruhem za priplatek 200Kc tak jsem nakonec neprotestoval. Vypada to lepe, ale rozhodne to neni nic bez ceho bych nemohl zit.
ja bez toho nemuzu zit
Kolik stalo sklo? mam ho posrabany, chtelo by to nejakej kamion odchytit
tak mně by stačila nějaká větev ve větru,ale jen čelní sklo,mám kooperativu,pojištění na živelné pohromy,tak až bude vichr prorazím nějakou větví okno, hm,to asi neprojde,tak holt nebude okno s clonítkem za příplatek,škoda.
milosh píše:Kolik stalo sklo? mam ho posrabany, chtelo by to nejakej kamion odchytit
Prosim nelyncovat mam neoriginal nejaky Guardian, ale opravdu mi dovnitr nefouka . S praci me to vyslo kompletne na 4200Kc. Ten manik rikal, ze kdybych to delal pres pojistovnu, tak by uctavali kolem 7-8tisic (presne si to bohuzel nepamatuji).
pepca píše: tak mně by stačila nějaká větev ve větru,ale jen čelní sklo,mám kooperativu,pojištění na živelné pohromy,tak až bude vichr prorazím nějakou větví okno, hm,to asi neprojde,tak holt nebude okno s clonítkem za příplatek,škoda.
pockej to milovic udelame ze fouka vitr a soupnem tam nakej šutrik
No idem sa do garáže nato mrknúť a pofotím to. Aj tak neviem prečo by to nemohlo byť od výroby. No uvidíme Nechce sa mi veriť žeby som mal menené okno, aj keď možné je všeličo.
Tak tu to je, aj keď sa to na prd fotilo :
Predné sklo:
Sklo na dverách: