pepco,zkus tim novym fotakem spise vyfotit jak ti to vecer sviti pri potkavackach.Fotak das na strechu auta,bez blesku a to se pak uvidi!pepca píše:nevím zda to půjde v garáži vyfotit,nebo proti vratům,každopádně to zítra zkusím nafotit,zavřu vrata garáže a rožnu to a blejsknu schválně co to udělá
ten zlom je normal,kamos to ma take a ja uz mel dvoje svetla a u vsech to u leveho bylo.Jinak me mrzi,ze v knizce jak na to jsou spatne uvedene srouby na serizovani.Jsou tam prohozene a to mi zapricinilo peknou hlavupepca píše:právě jsem dorazul z výletu a hnal do garáže to vyblejsknout,na levém světle uvidíš krásně ten blbý zlom,je tam takové tmavé véčko,a to mně štve,seřízený to je vážně dle mašiny,byl jsem přítomen,sám mechanik nechápal,obě světla jsou stejná,tak nechápe proč ten bod,zlom je jiný,na dálkových to je zcela v pohodě,bez rozdílu,tak a nyní vydrž,snad ty fotky vložím,vydržet.
zarovkami to apravdu neni,ma to tak byt.Zkus si nekde kde budes mit prostor couvat a pak uvidis,jak ti ten lom z leveho svetla bude pomalu navazovat na lom z praveho svetla,ktere tu nevidis ale z vetsi vzdalenosti se ti tam objevi.Mam to sam vyzkousenepepca píše:prostřední dvě jsou bez blesku,ty dvě okrajové jsou z bleskem,jinak žárovky jsou obě z nové sady,takové ty zlaté,asi za 500-600KČ,taky jsem koukal zda není blbě nasazená,vše je v pořádku tak fakticky nechápu.
jo,jasne,ja jsem az moc stoural a tak jsem to zjistoval i u kamosu a u mojich 2 svetel to bylo vzdy tak.Jen nevite nahodou,na jakou stranu tocit u toho leveho svetla,aby se mi sunulo v levo? Stejne bude stat na miste,ale treba se tam neco pohne.Abych to nestrhnul jeste vice.Dle me doprava a prez prevod se vlaste osicka bude tocit doleva a tim asi by mel se sroub povolovat-zajizdet a nasledne parabola...pepca píše:tak to jsem rád,že to tak má být,díky,jsem se lekl že je něco s parabolou,uf,alespon nejsem sám kdo si toho všiml.
Vojta píše:a co třeba žárovky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |