Jak vám to v noci svítí?

Co se jinam nehodí pište sem
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

tak jsem byl seridit ty svetla.Hned v 8hodin a drzte se.Prej sroub,co ma byt na serizovani vysky je na serizovani strany a naopak.To pak Kniha JAK NA TO? pekne keca.Schvalne mrknete na stranu 97 a dle ni je prostredni sroub na svetle stranovy,ale dle skutecnosti,aspon moji neni. :idea: Ted mam prave svetlo vyskove i stranove ok a leve mi ujizdi trochu doprava-vyska je ok.Strany me seridit nejdou-nevim proc,svetla jsou skoro nova-tmava HELLA.Jo,a prej to bocni vychyleni nevadi,aspon tedy u potkavacich svetel a u dalkacu je to stejne jedno. 8) Zakopanej byl pes v oznaceni tech sroubu.Uf,uz se tesim na vecer jak to bude svitit.
Naposledy upravil(a) TOMHAJ dne 18 lis 2006, 09:07, celkem upraveno 1 x.
Reklama

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

pepca píše::lol: nevím zda to půjde v garáži vyfotit,nebo proti vratům,každopádně to zítra zkusím nafotit,zavřu vrata garáže a rožnu to a blejsknu schválně co to udělá :wink:
pepco,zkus tim novym fotakem spise vyfotit jak ti to vecer sviti pri potkavackach.Fotak das na strechu auta,bez blesku a to se pak uvidi! :lol:
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink:právě jsem dorazul z výletu a hnal do garáže to vyblejsknout,na levém světle uvidíš krásně ten blbý zlom,je tam takové tmavé véčko,a to mně štve,seřízený to je vážně dle mašiny,byl jsem přítomen,sám mechanik nechápal,obě světla jsou stejná,tak nechápe proč ten bod,zlom je jiný,na dálkových to je zcela v pohodě,bez rozdílu,tak a nyní vydrž,snad ty fotky vložím,vydržet. :wink:
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

pepca píše::wink:právě jsem dorazul z výletu a hnal do garáže to vyblejsknout,na levém světle uvidíš krásně ten blbý zlom,je tam takové tmavé véčko,a to mně štve,seřízený to je vážně dle mašiny,byl jsem přítomen,sám mechanik nechápal,obě světla jsou stejná,tak nechápe proč ten bod,zlom je jiný,na dálkových to je zcela v pohodě,bez rozdílu,tak a nyní vydrž,snad ty fotky vložím,vydržet. :wink:
ten zlom je normal,kamos to ma take a ja uz mel dvoje svetla a u vsech to u leveho bylo.Jinak me mrzi,ze v knizce jak na to jsou spatne uvedene srouby na serizovani.Jsou tam prohozene a to mi zapricinilo peknou hlavu :twisted: 8)
pepca

Příspěvek od pepca »

:lol: Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
pepca

Příspěvek od pepca »

:lol: druhý z vrchu je dálka,jinak ten nepřirozený zlom je nejlépe znát na fotce poslední si to zvětši a uvidíš. :(
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

a co třeba žárovky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

pepco,tak je to presne.Ja mozna u dalkovych mam jen vyssi spicky ale jinak je to stejne.Ja bych potreboval jen s levym svetlem do leva a tak asi zkusim ten sroub,co je blize k blikaci jestli to treba nepujde hnout vlevo.Dle knizky to ma byt na serizeni vysky a ne smeru. :idea: Jinak 1,3,4 fotka je jen pri jinem osvetleni a vzdalenosti,co??Jsi zkousel mody fotaku,ne?? :lol: p.s. Jinak diky za fota,myslim,ze se radi podivaji vsichni a zacnou trochu premyslet o svetlech :wink:
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: prostřední dvě jsou bez blesku,ty dvě okrajové jsou z bleskem,jinak žárovky jsou obě z nové sady,takové ty zlaté,asi za 500-600KČ,taky jsem koukal zda není blbě nasazená,vše je v pořádku tak fakticky nechápu. :(
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

pepca píše::wink: prostřední dvě jsou bez blesku,ty dvě okrajové jsou z bleskem,jinak žárovky jsou obě z nové sady,takové ty zlaté,asi za 500-600KČ,taky jsem koukal zda není blbě nasazená,vše je v pořádku tak fakticky nechápu. :(
zarovkami to apravdu neni,ma to tak byt.Zkus si nekde kde budes mit prostor couvat a pak uvidis,jak ti ten lom z leveho svetla bude pomalu navazovat na lom z praveho svetla,ktere tu nevidis ale z vetsi vzdalenosti se ti tam objevi.Mam to sam vyzkousene :wink:
pepca

Příspěvek od pepca »

:shock: tak to jsem rád,že to tak má být,díky,jsem se lekl že je něco s parabolou,uf,alespon nejsem sám kdo si toho všiml. :wink:
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

pepca píše::shock: tak to jsem rád,že to tak má být,díky,jsem se lekl že je něco s parabolou,uf,alespon nejsem sám kdo si toho všiml. :wink:
jo,jasne,ja jsem az moc stoural a tak jsem to zjistoval i u kamosu a u mojich 2 svetel to bylo vzdy tak.Jen nevite nahodou,na jakou stranu tocit u toho leveho svetla,aby se mi sunulo v levo? Stejne bude stat na miste,ale treba se tam neco pohne.Abych to nestrhnul jeste vice.Dle me doprava a prez prevod se vlaste osicka bude tocit doleva a tim asi by mel se sroub povolovat-zajizdet a nasledne parabola... :D Jo,teorie :lol:
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

tak dnes jsem leve svetlo opet zkusil natocit vlevo a slo.Jen to ma strasne dlouhy posun,takze se jinak zdalo,ze stoji.Chcete-li ho natocit vlevo,tak tocit levym sroubem vlevo.Zatim cus
pepca

Příspěvek od pepca »

Vojta píše:a co třeba žárovky
:wink: možná máš pravdu,dneska jsem něco zjistil,potřebuji aby jste se někdo z vás podívali tedy kdo máte origoš světla,jak máte natočené objímky se žárovkou,já totiž v levém světle z pohledu směru řidiče,mám objímku jinak natočenou než pravou,pravá je kolmo dolů,vlákno žárovky je v rovině,kdežto levá žárovka nemá vlákno v rovině,jelikož objímka žárovky nelze natočit tak,aby byla též kolmo dolů,nedovolí to ten zajištovací plech na parabole,je asi na třech šroubech,nevím zda není přesazený,to se mně nezdá,potřebuji tedy vědět jestli to tak má být,nebo mají být obě objímky stejně natočený kolmo dolů,dávám sem fotky kde je vidět nasazené gumy kolem žárovky,zájemce ví oč jde,a hlavně ty objímky.
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
manli2

Příspěvek od manli2 »

ježiž vy řešíte kraviny.... já je tam vždy nějak našroubuju... jedno jak... paprsek se láme vždy stejně... :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Odpovědět