Je to tak, nektere Astry/Zafiry proste trpi na praskani zarovek. Moje nastesti ne a jak je tady jiz psano, komu praskaji zarovky, tak si kupte http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6 ... fabia.html Tenhle problem maji snad vsechny automobilky.
EDIT: A plno lidi si za to zase muze samo. Kolik jich vidim, ze startuji s rozsvicenymi svetly.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
tak už jsme s philipskama jel v novi a nepoznal sem rozdíl zatím oproti Osram... Podle mě to svítí stejně dobře tak nějak...
Máte někdo zkušenost jak svítí tyhle lepší žárovky v čočkových světlech? Má to někdo tak? Chtěl ych čočky ale nechci xenon tak zvažuju aby se nezhoršila svítivost...
podobne: mam Bosch a boli v aute od zaciatku marca do konca januara (27tis km) svietim stale
ale svetla zapinam po nastartovani a zhasnuti vsetkych kontroliek (ako posledne pred pohnutim sa) a vypinam svetla ako prve, potom dalsie veci, motor nakoniec...
mam pocit ze ten postup zapinania vypinania ma najvacsi vplyv na zivotnost ziaroviek
cez leto asi primontujem diodu na kable k ziarovkam (ako tu na fore niekto odporucal) i ked nie som si isty ci to este predlzi zivotnost a o kolko...
Naposledy upravil(a) Mike.S dne 08 úno 2011, 18:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod:smazána citace posledního příspěvku
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Tak mi dneska prdla prvni Osram NBR. Do auta jsem je daval 22.12.2009 a ujel s nima neco pres 27 tis km. Takze resume je necele dva roky, coz je v poho. Mel jsem jeste jednu Osram NBR, kterou jsem tam soupl a ten rozdil je videt, ta stara je uz vice do zluta a asik uz bude mene svitit.
Jj presne, tak. Mam jen automat na rozinani svetel, ale svitim hlavnima.