WLG invest a Judr Gallat

Co se jinam nehodí pište sem
MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: WLG invest a Judr Gallat

Příspěvek od MAX - CZ »

jj, základem je v v té 15-tidenní lhůtě podat odpor k soudu a myslím, že v drtivé většině případů je vyhráno. :wink: Kdo to nestihne, tak holt smůla, platit, platit, platit. :(
Lidi nebojte se takových lumpů, jsou to jen hajzlíci co vydělávají na bordelu v tadytom státě, na lidské nevědomosti a strachu. :!:
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005

https://www.automilacek.cz
Reklama

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Ma pravdu predseda.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Zafirak

Příspěvek od Zafirak »

HerryCZ píše:Zdar,

ma nekdo zkusenosti z firmou WLG Invest a Judr Gallatem ?? Vcera prisel manzelce od soudu platebni prikaz za udajny dluh cca 800 CZK z roku 2000 a nyni ma jim zaplatit 8000 CZK. Tak jsem dneska studoval a studoval a vypada to na paradni boudu. Jiz je to davno promlceno a borec se snazi jen vymlatit penize.
Ahoj, taky jsem hledal na netu, o co běží. Nezaplatil jsem nějakou složenku asi za dvě stovky, šlo o pojištění, které ale nakonec nedopadlo, protože jsme se s "poradcem" pohádali. Našel jsem na seznamu advokátní kancelář, která mě zadarmo zastoupila :-) Tak pokud ještě někdo potřebuje, tak www.poradnaveritele.cz

Ahoj
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Tak zrovna dneska mi prislo od soudu ve FM stahnuti zaloby z duvodu promlceni a zalobce musi uhradit zalovanemu (zastupci) 6120,- CZK a puvodne jsme meli platit my (zalovany) neco okolo 8000,- CZK.
Obrázek

Obrázek

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Tak nám včera přišlo, teda manželce.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Ten samy pripad ?? Ten radoby pravnik to jeste nevzdal ?? Mno to musi byt teda luxusni kseft. Mno jak postupovat vis.
Obrázek

Obrázek

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Jj, pojistka která pro nezaplacení pojistného skončila v roce 2001. Jak jsem psal první příspěvek do tohoto vlákna, že se mi stalo něco podobného, ale odjinud, tak tentokrát je to to samé, to stejné, jen od Galleta a WLG Invest. :-) A jak postupovat, trošku jsem na rozpacích, jak napsat papír a kam ho vlastně poslat? :?
funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo »

a teras další obdobné "hnutí" svaz pojistitelů taky zkouší kdo se chytne.. brášin jak před 3-mi léty kupoval auto, tak si ho hned nechal pojistit. a teras v týdnu mu přišlo, že má zaplatit asi dva měsíce (cca 2600) co to auto stálo v bazaru právě tomu svazu pojistitelů.. tak šel na pojišťovnu kde to má přihlášené a tam mu řekli ať nic neplatí že proč by měl platit něco, když toho v té době nebyl majitelem..
to samé v bledě modrém přišlo i kámošovi...
MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAX - CZ »

Radoši. Hlavně to musíš stihnout v tom termínu 14 nebo 15 dní. Fakt se na to nevykašli, jinak to budeš muset zaplatit a už z toho nepůjde vycouvat.
Všechno bys to měl mít napsaný v těch papírech. odpor se podává asi k tomu soudu, který to podával. Nejlíp je se domluvit s nějakym advokátem. Nemusí to být bůhví kdo, jen aby to uměl sepsat. Mě to dělala kámoška, je advokátka a nechtěla nic, dokonce mi řekla, že jí ještě oni zaplatili náklady. Jinak podle mě je to práce pro advokáta do 1000,-

sabelt

Příspěvek od sabelt »

Pokud nevite ze byste nekde nekomu neco dluzili, tak to ignorujte, protoze podobne aferky se deli na slvoesnku kde chudaci duchodci platili za neco co nebylo realne ... me prisly takovehle mejly.. doporucuju nic neplatit :)
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAX - CZ »

Žádný ignorování!!! Právě když to budeš ignorovat a prošvihneš tu lhůtu, tak je tam přímo psaný, že souhlasíš s pohledávkou a už budeš muset platit. Pak z tebe už nebudou vymáhat dluh za pojištění, ale dluh vydaný soudem a toho se domůžou, protože ten bude právoplatný. na tomto je to vlastně postavený. Oni vlastně s požehnáním soudu zlegalizujou neopodstatněnou pohledávku. Fakt bacha na to.
Takže neplatit, neignorovat a podat k soudu odpor (jako odvolání).

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

No celkem fofr, včera, (neděle), jsem psal večer té paní Jurečkové a dnes dopoledne mi volala. Poslala mail, prohlášení o zastoupení a plnou moc a mlže to vyřizovat. zítra to poletí k ní mailem a poštou, mailem aby na tom mohla už dělat a poštou aby to měla papírově. Paráda. bezplatně. Asi z toho fakt něco má. A jsou jen dvě možnosti, jelikož je to z roku 2001, je to již promlčeno a tak buď ten Gallat stáhne galaty, teda žalobu, nebo to soud určí jako vyřízeno a je to. 8) Každopádně, až půjdu okolo, někdy, tak ho půjdu pozdravit a plivnu mu na dveře. :lol:
MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAX - CZ »

No vidíš. Až podáš ten odpor, tak on to stáhne sám. Prostě to zkouší. To víš. I kdyby se mu na to chytilo jen pár lidí, tak na to obrovsky vydělá.

Ber to tak, že pojišťovna prodalal někomu balík pohledávek v nominální hodnotě 1mil. jen za 200tis pak to přešlo přes pár společností, takže se to třeba vyšplhalo na 400tis. což je jeho investice, resp. investice společnosti za kterou to vymáhá. Ale tady ten advokát vymáhá v průměru 5-10ti násobek původní nominální hodnoty, tzn. že hraje v průměru o 8 mil. Kdyby měl je 10% úspěšnost tak vysoudí 800tis., ale on bude mít úspěšnost určitě aspoň 30% takže vysoudí 2,4mil. a kolik byla investice? 400tis. No a rozdíl je jejich zisk. A pro 2mega se přece vyplatí postrašit pár lidí. :lol:

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Mno par lidi se zalekne a zaplati. Ale u nas to bylo stejne. Kontaktovali jsme Judr Jureckovou a poslali nascanovanou plnou moc v tomto pripadu spolecne i papirovou pres postu. Pak podala odpor k platebnimu prikazu z duvodu promlceni a po 4 mesicich (tak dlouho to trvalo soudu ve FM) prislo, ze jsme to vyhrali mno a co si potom pi Judr Jureckova vymohla z toho vydriducha je nam jedno protoze se nam ulevilo a hodne nam pomohla. Mohu jen vrele doporucit.
Obrázek

Obrázek

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 »

Tak jsem to dnes odeslal, tak uvidíme. Teď už jen čekat. 8)
Odpovědět