Broky píše:Zdarvím, prosím poraďte mi, kde bych sehnal znak Opel na Origilální Alu. Je nasazovací. Díky...
Ahoj,pokud ještě sháníš ty pokličky,tak ti je mohu věnovat zadarmo...mám jich doma docela dost a funglovky.Oni se tady u nás totiž kompletují .....no a určité kontakty se neztratí že?
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné... Má Astra G
Tak jsem si telefonicky ověřil ,zdali budou další krytky.Dobrá zpráva pro všechny zájemce:Krytek je dost (komplet-péro,poklička a znak) a budou ještě další věcičky.Až budou,tak ofotím a hodím to sem.Mějte se
Princ William píše:kolik chces za 4ks. mel bych zajem do plzne nebo okolo plzne cca 50km cestu asi nemas nebo nebudes dej mi vedet
Ahoj,do Plzně jezdím málo,ale můžu ti to poslat.Mám už 4 kluky,kterým to budu přez víkend "balit" a hned v pondělí to posílám poštou.Nechci žádné peníze,chci pomoct když to jde.Ovšem zase nejsem až tak štědrý ,tak si nechám zaplatit poštovný+krabičku,kterou koupím na poště.Nevím v čem bych to poslal.
Princ William píše:kolik chces za 4ks. mel bych zajem do plzne nebo okolo plzne cca 50km cestu asi nemas nebo nebudes dej mi vedet
Ahoj,do Plzně jezdím málo,ale můžu ti to poslat.Mám už 4 kluky,kterým to budu přez víkend "balit" a hned v pondělí to posílám poštou.Nechci žádné peníze,chci pomoct když to jde.Ovšem zase nejsem až tak štědrý ,tak si nechám zaplatit poštovný+krabičku,kterou koupím na poště.Nevím v čem bych to poslal.
Bohužel mám jen tyto,co jsou vyfoceny výše.
Tak pánové a dámy, velké poděkování Milode (nevím jak to skloňovat) !! Dnes mi přišli od něj ty krytky a nejen to, ale i dva náhradní znaky a jedno pérko, touto cestou bych ti chtěl milý Milode velmi poděkovat