jakto že ne, za to může přece ods a kalousek...strejda parkoubek říkalPhrz píše:a vubec nejhorsi je ze to neni na koho svest
!!!POVODEŇ!!!
Re: !!!POVODEŇ!!!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Včera ve zprávách říkal starosta Troubek, že žádný protipovodňový val nemají - že se jim to nepodařilo prosadit. A že akorát na rychlo postavili nějaký val z hnoje či čeho a to se jim protrhlo.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Všem postiženým a ohroženým držím palce, aby případné škody byly co nejmenší...
Pro Jockera - jdi do prd*le s dělením na moraváky a pražáky, ti co to tu ku*vili nebyli z Prahy, ale od Vsetína... Jen tady u nás seděli..
Pro Jockera - jdi do prd*le s dělením na moraváky a pražáky, ti co to tu ku*vili nebyli z Prahy, ale od Vsetína... Jen tady u nás seděli..
Naposledy upravil(a) Pepino_GH dne 18 kvě 2010, 17:45, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H 1,7 CDTI CARAVAN
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
ASTRA G 1,2 16V HTB 5D, Supersport, Cross Country..
https://www.astra-g.cz/galerie/pepino-gh/
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
To je v prdeli.
Jsem z Přerova a tu hrůzu v 97 sem zažil na vlastní kůži. Spousta známych z Troubek se do ted nevzpamatovala a když jsem to dneska četl na netu,krve by se ve mně nedořezal. Kdo nezažije nepochopí!!!
A musím říct, že už mě politici v týhle zemi začínají ,ale HODNĚ srát!!! Hlavně , že máme ty debilní a infantilní volební kampaně, když nejsou prachy na nic!!!
Jsem z Přerova a tu hrůzu v 97 sem zažil na vlastní kůži. Spousta známych z Troubek se do ted nevzpamatovala a když jsem to dneska četl na netu,krve by se ve mně nedořezal. Kdo nezažije nepochopí!!!
A musím říct, že už mě politici v týhle zemi začínají ,ale HODNĚ srát!!! Hlavně , že máme ty debilní a infantilní volební kampaně, když nejsou prachy na nic!!!
Opravdu tenhle zasr... stát pro lidi postižené povodní moc neudělal, snad jen to že nabídl půjčky, které si však mohl dovolit jen ten kdo měl na to je splácet. Jinak pokud si obce nepomohly samy tak dodnes žádnou ochranu proti vodě nemají. 
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
POdivej se kolik je po praze vystaveno mobilních zábran proti vodě a kolik jich je jinde v republice? Náhoda?
Jenomže takto je to po celém světe... Každý stát má ve svém hlavním městě miliony vymožeností, ač někdy zbytečně... Nemůžeš hold srovnávat město s mnohonásobně turisticky větším ruchem oproti vesničce, která ovšem některé tyto "vymoženosti" potřebuje
Alespoň takto to vnímám já...
Alespoň takto to vnímám já...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
jocker: a neni to momentálně jedno? ted už to těm lidem nepomůže...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Máš pravdu je to úplně jedno akorát jsem nepochopil reakci Pepina a hlavně narážku na Vsetín... proti obyvatelům Prahy jsem tady nic nenapsal. O politice se bavit nehodlám, ale přiznejme si...být v pozici kdy se můžu zajistit na zbytek života, udržel bych se? ........
Naposledy upravil(a) Jocker dne 18 kvě 2010, 20:03, celkem upraveno 1 x.
-
Vojkuvka81
Někteři vubec nevi o čem zde pišou.................přal bych vam to zažit skoro každy rok.................stači když trochu dyl zaprši a lidi postavaji u řeky a hrozi se toho co zas bude 
na druhou stranu... co má ta řeka dělat?
za tohle si člověk může sám... řeka se nebude ptát jestli tudy může téct... člověk by měl přemýšlet... proč se staví baráky v zátopových oblastech? proč když už tam ty baraky jsou proč se nebuduje něco aby se tomuhle předešlo? proč se tohle řeší až když je pro mnohé pozdě? proč se to opakuje? člověk... ten za to může..
hlavně si to nepřeberte špatně....
za tohle si člověk může sám... řeka se nebude ptát jestli tudy může téct... člověk by měl přemýšlet... proč se staví baráky v zátopových oblastech? proč když už tam ty baraky jsou proč se nebuduje něco aby se tomuhle předešlo? proč se tohle řeší až když je pro mnohé pozdě? proč se to opakuje? člověk... ten za to může..
hlavně si to nepřeberte špatně....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
Kluci klíííd, myslím, že se to trochu zvrtává...držím palec všem co maj vodu doma, nebo kolem domu...v 97 to u nás bylo taky hustý. teď je snad klid ťuky.
Ale první příspěvek nabízel pomoc - takže tímto s k tomu připojuju, kdyby někdo něco potřeboval, dejte vědět. S čím budu moct pomůžu. Až spadne voda jsem ochotnej dojet a přiložit ruce k dílu...
Ale první příspěvek nabízel pomoc - takže tímto s k tomu připojuju, kdyby někdo něco potřeboval, dejte vědět. S čím budu moct pomůžu. Až spadne voda jsem ochotnej dojet a přiložit ruce k dílu...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000

-
Vojkuvka81