Arwyho hatchback Z14XE / Astra J A16XER

Kiski

Re: Arwyho hatchback Z14XE

Příspěvek od Kiski »

Nooo, Rasťo, je to kočka. Mal som tú česť ju vidieť, ale vtedy mala ešte GID... Dokonca aj predtým, keď si mal ešte TID s modulom...

Jednoducho pekné - nič pregýčované.
ASTRA G Sport, r.v.2000, 3dv., X20XEV
Reklama

Arwy

Příspěvek od Arwy »

Díky chlapci za pozitívne reakcie. Za obeť padol GID :cry: , ako som ho demotoval vypadli na ňom všetky pixeli, tak ak by ste niekto vedeli o nejakom neodpárovanom GIDe s dobrým displejom tak dajte vedieť.
padre 22 píše:No naozaj pekná astrička chválim a ten CID 8) 8) 8) Skoro ako môj :D
Nepredával si svoju astričku? Tuším som ju videl na autobazáre.eu.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
padre 22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od padre 22 »

No áno bola tam, ale len tak na skúšku či by bol záujem :D :D :D
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line
Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
Obrázek

http://www.aquapumps.sk/

Predaj-čerpadla,potrubné systémy,kotly,radiátory,ohrievače vody...
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

pěkně jsi si to vymazlil 8)
Arwy

Příspěvek od Arwy »

Minulý týždeň nadišiel čas pre transplantáciu prevodky riadenia. Pri nahadzovaní zimných diskov som zistil že mi presakuje olej už aj cez ľavú manžetu prevodky a to ešte viac ako cez pravú.
Z výmeny pridávam zopár foto.
Na operačnom stole:
Obrázek
Symptómy:
Obrázek
Obrázek
Zrepasovaná prevodka:
Obrázek
Spustená nápravnica:
Obrázek
Obrázek
Odborný dozor nad novou a pôvodnou prevodkou:
Obrázek

Ak by to niekomu pomohlo, tak sa jednalo o posilňovač TRW II generácie, typ prevodky JRP 725, číselné označenie priamo na prevodke je TRW 025 0080 025 001. Prevodka nie je nová, jedná sa o repas. Po výmene sme naplnili posilňovač zeleným olejom Febi 06161, po dôkladnom vypustení pôvodného oleja sa tam celkovo nalial necelý liter.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Arwy

Příspěvek od Arwy »

Dnes využité príjemné počasie na výmenu oleja a výmenu predných origo svetiel za Hella black Magic od Bundelesa.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Arwy...a co s povodnymi svetlami? 8)
Pozeram ze mas hydr. hever jak ja. :D
Kolko ta vyslo to repasovane servo?
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd »

maj tam nalepku na aute minule som bol cez vikend v PD najazdil osm kolem 1200 km a nepotkal som ta :D
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

no rasto pekne si ju pripravujes na zimu tie svetla su pekne uz som si myslel ze s hevrom menis svetla a sundavas naraznik :lol: ale potom som si to precital a je mi to jasne ked pridem domov zastavim sa omrknut ti auticko 8)
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Arwy

Příspěvek od Arwy »

langdon2 píše:Arwy...a co s povodnymi svetlami? 8)
Pozeram ze mas hydr. hever jak ja. :D
Kolko ta vyslo to repasovane servo?
Pôvodne svetlá odpočívajú v pivnici, ešte neviem čo s nimi urobím :roll: .
Hever je z Lidla :D , ale funguje super.
Repasované servo (len prevodka, tak ako je na foto) stála 420 EUR s tým že 60 mi vrátia ak sa bude dať moja pôvodná prevodka zrepasovať.
lukaskpd píše:maj tam nalepku na aute minule som bol cez vikend v PD najazdil osm kolem 1200 km a nepotkal som ta.
Moju Astru spoznáš ľahko podľa jednoduchej ŠPZ a nálepky LPG na zadnom okne. Ale určite s tým niečo poriešim, len musím tu v PD niekoho nájsť kto mi urobí málepku.
mirda2908 píše:no rasto pekne si ju pripravujes na zimu tie svetla su pekne uz som si myslel ze s hevrom menis svetla a sundavas naraznik :lol: ale potom som si to precital a je mi to jasne ked pridem domov zastavim sa omrknut ti auticko 8)
Dúfam že tie svetlá prežijú zimu a nebudem musieť dávať späť tie staré :D . Ja som vysoký a nechcelo sa mi k tým svetlám zohýňať, tak som použil hever :lol: :lol: . Ak prídeš domov, tak daj vedieť, skúsime PD zraz na druhý pokus :wink: .
langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 »

Arwy, ja mam taky isty hever z Kauflandu. :D
Hmm, svetla by som mooozno kupil tie povodne, ak su v dobrom stave..Uvidim ako dobre sa mi podari moje zalestit .....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG »

Arwy : Tak vidím že jsi pěkně upravil svou Astru, já se taky chystám upravit středový panel + pal. PC od Davida.B s fora, už se moc těším. Jinak ty světla jsou pěkné i ten středový panel je super.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Arwy

Příspěvek od Arwy »

langdon2 píše:Arwy, ja mam taky isty hever z Kauflandu. :D
Hmm, svetla by som mooozno kupil tie povodne, ak su v dobrom stave..Uvidim ako dobre sa mi podari moje zalestit .....
Hmm svetla .... to je kapitola sama o sebe. Je na nich vidieť že sú používané, ale nie sú matné, ani nejako extrémne poškriabané. Ak by si ich dal vedľa fungel nových tak by pôsobili určite trošku nažltnutým dojmom, ale na aute vyzerali stále dobre (mkrni na foto v profile). Čo je ale najhoršie ľavé svetlo sa nedá štelovať do strán (tvrdil mi to aspom technik na STK) a sú z vnútra trochu od prachu. Keď som auto kúpil tak boli zle nasadené manžety okolo žiaroviek, tak že sa do nich prášilo a rosili sa. Po správnom nasadení manžiet rosenie prestalo. Dali by sa z vnútra umyť, ale to štelovanie sa asi urobiť nebude dať. Tak že asi tak.
Astra - R@SAG píše:Tak vidím že jsi pěkně upravil svou Astru, já se taky chystám upravit středový panel + pal. PC od Davida.B s fora, už se moc těším. Jinak ty světla jsou pěkné i ten středový panel je super.
Keď je možnosť niečo zohnať pre Astričku, je škoda nevyužiť toho. I keď ale na druhej strane je to už staré auto a tie investície sú v podstate vyhodené peniaze. Stredový panel nie je upravovaný, je to origo. Modul od Davida je v Tvojom prípade jediné čo si môžeš domontovať, čo je veľká nevýhoda Z14XEP. Je škoda že nemá výstup pre palubný PC, počeštený MID by bol podľa mňa lepší.
Tých svetiel som sa trochu obával, že ako budú vyzerať na svetlom aute, ale vyzerá to brutálne dobre, nečakal som to.
Arwy

Příspěvek od Arwy »

Dnes sme sa definitívne rozlúčili s našim G-čkom. Nahradilo ho J-čko. Lúčenie nebolo ľahké, bolo to dobre autíčko, nikdy nás nenechalo v štichu, tak dúfam že bude dobre slúžiť aj novému majiteľovi.
Generačná výmena:
Obrázek
Obrázek

Úplne naposledy:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Arwy dne 28 dub 2012, 06:41, celkem upraveno 1 x.
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

tak rasto nech ti to jecko sluzi tak dobre ako gecko jeho skoda,bolo pekne,ked budem doma pridem omrknut 8) 8)
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Odpovědět