Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
No Zdenku fakt pěkný a dofám že tě stále budeme "čistě náhodou" vídat na Géčkovejch srazech . Vždyť bez Zdendy s Irčou a báglem za autem, by to už ani nebylo ono
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
woow zděndo tak to je moc luxusní kára mě sice tenhle novej předek moc nesedí mám radši ty starý světla ale to by zase nebylo s těmahle km a takhle voňaví navíc ten eazytronik moc dobrý taky by mi někdy bodnul tak at vám mooc a mooc dobře slouží s tim se bude karavánek tahat sám
Mne sa síce tento predok páči viac, ale k vectre a hlavne jej hranatému zadku fakt viac sedia tie hranaté svetlá spred faceliftu. Ale aj tak dosť pekná. A zrovna túto hnedú na sedačkách aj ja môžem...
Pěkná změna tak at auto slouží a dělá ti jen radost.Zrovna 3 týdny jsem strávil hledáním také vectry pro kamárada co chce prodat G CABRIO,kvůli rodině,ale nakonec jsem mu vyhlídl Signum která ho velice oslovila.