zkouška prodeje mé Astry 1,6 16V ;-)

Co se jinam nehodí pište sem
zEjn
Kontaktovat uživatele:

Re: zkouška prodeje mé Astry 1,6 16V ;-)

Příspěvek od zEjn »

Podle me je 100 moc, navic nemuzes pocitat, ze kdyz koupis brzdy za 5000 tak si k cene auta prictes 5000,- Pokud bys to takhle udelal se vsim tak bysis za tu cenu zachvilu koupil medaka. Mas tridver, ten se prodava za min.. videl bych to tak max. 80 ... ale kazdy auto ma svyho kupce a kdyz se budes snazit a budes trpelivej tak ho prodas za vic..
Reklama

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya »

Panecku :) ale to ze si tam dal ate alebo delphi, nikoho nebude zaujimat, aj keby si tam dal napr neviem co, nikto ti to nezaplatí :)
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Mr.Dave_White
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Dave_White »

ok, tak koncim debatu, jen me zajimaly nazory 8) , tak diky vsem

PROSIM O SMAZANI, dikec
monderka1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monderka1 »

Nemyslel jsem 50! Rikam, ze si tam udelas obrazek! Kdyz ji prodas za sto, zaslouzis si titul obchodnik roku.
1,6 8V r.v. 10/98 - je to dravec !!!
https://www.astra-g.cz/galerie/etien/
dimi

Příspěvek od dimi »

Mr.Dave_White píše:
dimi píše:Tak až jí za sto prodáš, tak se zastav. Koupím ti panáka v hospodě :lol: Proberte se, je kryze a auta nejdou. A za stotřicet se dá koupit Astra H v naftě kolem roku 2005-06.
promin, ale kdyz mrknes na sauto, tak za 50 takovouhle astru nenajdes :wink:
Já mluvim o prodeji a né o parkování někde v bazaru. Ty auta co jsou na sautu, tam taky už většinou jsou tři a více měsíců. Aspon Háčka co sleduju. Prodával jsem kombi 2002 a lidi nehrnuli ani za 65tis. Nedělej si marný naděje. AAA mi nabídlo 40 v hotovosti a na sautu jsou přitom taky kolem stovky.
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Za 100 tis se prodávájí už kupé Astry.
100 začít můžeš,ale byla by to moc velká náhoda kdyby si to prodal, myslíš že za 80 už ti i lidi budou ( pokud inzerát dáš) volat.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

60 tisíc je reálná cena...

100 je TĚŽKÁ FIKCE.,..
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
patrick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrick »

prodejná je tak kolem 60-65 max aby to bylo realný k prodeji za 80tis to můžes zkusit a taky se prodá ale rozhodně to bude nějakej měsíc trvat, já prodával stejně starý coupe za 95tis a trvalo skoro dva měsíce než se našel realnej kupec kterej se přijel alespoň podívat
Naposledy upravil(a) patrick dne 13 pro 2009, 20:54, celkem upraveno 1 x.
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak »

Tak mám radost,že jsem tě mým příspěvkem potěšil,o to mě šlo :mrgreen: Je ale pravda jak říkají kluci ,že za ty peníze se spíše vyskytují combi a 5dveř.a výkupní ceny těch to aut v bazarech jsou od prodejní ceny jinde a stejně to v bazarech jen stojí a nějaké upravy stejně cenu nezvednou :mrgreen: Zkusit to nicméně můžeš,ale zaujme to spíše takového majtele který chce vyloženě tenhle model a zaujme ho tvůj přístup k autu.Můj příspěvek jem bral taky podle toho a taky jak jsem to cítil od majtele Mr.Dave_White.Nicméně se takový člověk ale najde jen zřídka a stím se zase musí majtel který chce prodat takové auto,smířit.
Je také pravda,že za ty peníze se už dá sehnat coupé a viděl jsem už tvé ale OPC za 120tisic. ,ale musím podotknout,že jsou v daleko horším stavu než máš ty.Ale v praxi jak už jsem zmínil je to trošku jiné,vesměs lidi koupí ojetý novější šrot do kterého cpe penize než velmi slušný a zachovalý který je bez délších investic a má o nějaký ten rok mín než ten novější,jen z toho aby si pak druzí neříkali -hmm ale za tu cenu by jsi mohl mít novější.
A pro ostatní kteří pořád neví o čem mluvím,tak se na to kouknu z pozice člověka který hledá auto v bazaru(a víme jak je to ve většině s kvalitou aut v bazaru)tak ta cena se bude pohybovat v rozmezí 60-75 tisíc.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
Odpovědět