langdon2 píše:Len aby to aj trocha hralo...a hlavne vydralo....Neviem, znackam ako Senco,Hyundai, Silver Crest neverim.
To su premna sunty z Lidelu.
Hyundaye mám už pár let a po výměně procesoru,který odešel hraje líp jak nové
Ten Sencor stál normálně 4000kč,tedka je v akci.
A viděl jsem Panasonica,taky za 4000kč se stejným displayem.Takže vyhrála cena,obchod mám 10km od baráku,takže případná reklamace nebude problém.
Toho Panasonica jsem viděl v Auto Lukášek,kde na mě 10 min. dlabali,tak jsem je poslal do pí** a práskl dveřma.Takhle se seriozní firma nechová.Šel jsem jinam,kde mi hned všecko vysvětlili,poradili a už se těším až tam pojedu odservisovat klimu,pokud teda nemám někde dírku.

Za ty peníze...vyčistění+nápln+barvivo.

Díky Geniusovi za tip.
Jo,zajímavá informace.Každá klimatizace uchází,i nová,hlavně v netěsných spojích a hadicema.Takže pokud máte nové auto tak za nějakou dobu stejně klima ujde a je nutné doplnit.Nejvíc záleží na stavu(steřelosti) hadic.Nejlepší by byly svařované trubky,ale to nejde díky hýbajícímu se motoru.
Taky jsem si vzpoměl jak známému u Vectry se prý zlomila hadice a málem to uvařil.Nechápal jsem jak se může hadice zlomit tak mi ji ukázal.Tvrdá jako klacek,vůbec nešla ohnout až při použití velké síly se přelomila.Takže kolegové,pravidelně kontrolujme hadice,jestli jsou ještě gumové.