Uprava prednych svetiel na Zafire alebo Astre G na NJoY
Re: Uprava prednych svetiel na Zafire alebo Astre G na NJoY
modré EA? pošli foto, prosím..nebo odkaz...jedná se mi ale o barvu vozu.!! a jen rámečku, ne světla jako žárovek!
EA je o jiném druhu svícení (Engel Eyes?? mě nesedí písmenka) stejně jako Devil eyes, BM - když "nový" od Helly nebo Depa nebo já nevím od koho ale mají homologaci, tak si můžou chlupatý dávat flastr tak maximálně na čelo...ale když si to udělám sám, nebo se nedej bože přimodátm se k nehodě a někdo bude rýpat...ne to mi za to modrý-černý světla nestojí....a kdybych neřešil jízdu v noci, tak tam mám Andělské oči...a honím vodu, takhle ale jsem potřeboval vidět, ale jsem toho názoru, ten rámeček toho světla moc nenadělá...a nemusel by stím být problém, chtělo by to ale někoho, kdo na to dá papír...
EA je o jiném druhu svícení (Engel Eyes?? mě nesedí písmenka) stejně jako Devil eyes, BM - když "nový" od Helly nebo Depa nebo já nevím od koho ale mají homologaci, tak si můžou chlupatý dávat flastr tak maximálně na čelo...ale když si to udělám sám, nebo se nedej bože přimodátm se k nehodě a někdo bude rýpat...ne to mi za to modrý-černý světla nestojí....a kdybych neřešil jízdu v noci, tak tam mám Andělské oči...a honím vodu, takhle ale jsem potřeboval vidět, ale jsem toho názoru, ten rámeček toho světla moc nenadělá...a nemusel by stím být problém, chtělo by to ale někoho, kdo na to dá papír...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
NA STK jsem žádný problém neviděl. Ba ani ten technik nic neříkal.... 

ASTRA LA VISTA
- marko100le
Na STK som este nebol ale nevidim v tom problem ked origo astry Njoy ich maju cierne.
Pokial su zachovane paraboly okolo ziaroviek tak v tom nevidim problem.
Jedine co som mal raz problem na STK s inym autom bola mierne olupana parabola.
Mracitka uz nepoviem tie by mohli byt problem,avsak ked som ich kupoval ja,origo bolo pribalene aj nemecke TUV.
A kto chce psa bit palicu si najde,a tak je to aj s panmi policajtami
Pokial su zachovane paraboly okolo ziaroviek tak v tom nevidim problem.
Jedine co som mal raz problem na STK s inym autom bola mierne olupana parabola.
Mracitka uz nepoviem tie by mohli byt problem,avsak ked som ich kupoval ja,origo bolo pribalene aj nemecke TUV.
A kto chce psa bit palicu si najde,a tak je to aj s panmi policajtami
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
No ty by mi asi sekly(jako slušely, to je pravda..
Jenže Cobe - a Marko, jde o to, že černou barvu je vidět nechci říci často, ale jsou....jsou vyráběné a homologované. A asi by je nenadlo to řešit, když to vypadá jako od výroby, jenže moje modrá by asi nebyla moc častá...a mohl by se někdo začít ptát...kdo by mi vydal homologaci?? To se mi vyplatí dát spíš modrásky od Lukyho a k tomu sehnat světelnou rampu abych viděl na cestu

kdyby jste kluci viděli ten rozdíl s čím jsem svítil a s čím svítím teď, tak jsem spokojený a mrouskám si vždy když jedu - rozdíl asi 60%!! servisák co to měnil nechápal jak to mohlo svítit...
Jenže Cobe - a Marko, jde o to, že černou barvu je vidět nechci říci často, ale jsou....jsou vyráběné a homologované. A asi by je nenadlo to řešit, když to vypadá jako od výroby, jenže moje modrá by asi nebyla moc častá...a mohl by se někdo začít ptát...kdo by mi vydal homologaci?? To se mi vyplatí dát spíš modrásky od Lukyho a k tomu sehnat světelnou rampu abych viděl na cestu

kdyby jste kluci viděli ten rozdíl s čím jsem svítil a s čím svítím teď, tak jsem spokojený a mrouskám si vždy když jedu - rozdíl asi 60%!! servisák co to měnil nechápal jak to mohlo svítit...
- marko100le
Neviem ako u vas na cechach ale u nas na slovensku budes pomaly potrebovat homologizaciu aj maly unik plynov z vlastneho zadku(posledna vyhlaska zakazuje pridavne svetlomety).
Niektory prachaci mozu mat na aute aj raketovy pohon, zatial co teba do.ebu za koncovku vyfuku.
Ale s tou farbou mas pravdu cierna nebije tolko do oci ako modra, ale v konecnom dosledku si myslim zeto nema vplyv na svietivost aku farbu pouzijes
Niektory prachaci mozu mat na aute aj raketovy pohon, zatial co teba do.ebu za koncovku vyfuku.
Ale s tou farbou mas pravdu cierna nebije tolko do oci ako modra, ale v konecnom dosledku si myslim zeto nema vplyv na svietivost aku farbu pouzijes
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
jo u nás je to stejné...no nic, budu vděčný za to co mám...a nechám si aspon řvát rádio.
Fajné bylo, když spolupracovníka stavěli za nesvícení, a on si vzal jejich čísla a nafotil, že bílého slunného dne svítili mlhovkama..a že ho tím oslnili...odjel s napomenutím..
whow, o modrých světlech si nechám zdát...( a nemylsím tím majáky¨)
Fajné bylo, když spolupracovníka stavěli za nesvícení, a on si vzal jejich čísla a nafotil, že bílého slunného dne svítili mlhovkama..a že ho tím oslnili...odjel s napomenutím..

whow, o modrých světlech si nechám zdát...( a nemylsím tím majáky¨)
Barva je barva a zda je okraj nastříkaný na modrou či červenou bych zase až tak moc neřešil. Jednou na hňupa narazíš ale potom bude záležet jak moc jsi výmluvný. Kecat a nepustit je ke slovu.
ASTRA LA VISTA
Hm, cobe, na to nemám nalady-a sílu.
....a pak jsme zpět, když tě pak bude chtít opepřit tak bude moci, at chceš nebo ne, je to zásah do vozidla. já mám na to stejný názor jako ty, ale kde máš papír o odrazovosti a já nevím co, tady je vše o papíru, ne o pocitu....být rozhodlý o černé, tak to neřeším, řeknu, že je to tak vyrobené...
....a pak jsme zpět, když tě pak bude chtít opepřit tak bude moci, at chceš nebo ne, je to zásah do vozidla. já mám na to stejný názor jako ty, ale kde máš papír o odrazovosti a já nevím co, tady je vše o papíru, ne o pocitu....být rozhodlý o černé, tak to neřeším, řeknu, že je to tak vyrobené...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
fuj, to je hnus velebnosti 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- marko100le
100 ludi 100 chuti, ale toto neni bohvie aka kombinacia.skor mali ostat cierne 

_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
- marko100le
Ten prvy orazok tam to vypada uplne super ale ten druhy
Ja som striekal farbou v spreji ale najprv zakladom na plasty a rozoberal som ich teplovdusnou pistolou

Ja som striekal farbou v spreji ale najprv zakladom na plasty a rozoberal som ich teplovdusnou pistolou
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
-
- Kontaktovat uživatele:
jj dik normal farbou treba z baumaxu hej? a myslis ze pojdu aj AE tak spravit?