placena inzerce

Co se jinam nehodí pište sem
Trdlo

Re: placena inzerce

Příspěvek od Trdlo »

Freekevin: No ono každý to dělá po svém, že jo.... Ale rozhodně to asi není dobrý důvod k tomu aby jsi jejich forum zde hanil. A pokud ti zrovna to na které jsi dal odkaz nevyhovuje, zkoušel jsi kouknout na jiné fordí? Osobně jsem registrován na www.fordfans.cz a už jsem tam pozbíral spoustu dobrých info jak na tranzita, tak na esco co mám. téma na focuse jsou tam též, ale jak obáhlé to netuším, nekoukám do něj...

eXp10it: No v zásadě s tebou souhlasím, chráníme inzerenty, ale i kupující, jak stále píšeme, je každého věc, co a za kolik prodává či kupuje, proto tam netrpíme narážky. Navíc je pravda, že de facto prodej či poptávka zde je jen pro podporu chodu i když v zásadě jde jen o drobné obchůdky. Tím vznikl i topic s odkazy na dobré koupě v inzercích jiných serverů, vcelku s naprostým souladem toho, jak toto forum funguje - já to kupovat nechci, ale cena se mi zdá dobrá, tak proč na to neupozornit kamarády, třeba se někomu hodí.
Jak jsem už psal mnohokrát, vše je o komunitě, která se v daném okruhu zájmu sejde, co se týče zdejšího fora, je to způsobeno i věkovým průměrem uživatelů, že fungujeme trochu jinak, než je v současné době běžný standart jakýchkoliv podobných komunikačních a informačních kanálů. Ale to by bylo na samostatný topic, nebudu to zde rozvádět.

Astramen: No Milda jen trochu nezkousl narážku, tak si musel rýpnout, astramene, občas by jsi udělal lépe, kdyby jsi na některé příspěvky nereagoval, zbytečně rozfoukáváš flame a řešíš věci, které je rozumnější přejít taktním mlčením. :wink:
END
Reklama

Odpovědět