Nosound89 Astra G 1,6 16V (HB) PRODÁNO
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nosound89 Astra G 1,6 16V
njn mi se to líbí a vám ne...nedivím se vždyť ani nemáte žádné upravené auta... astry máte skoro v základu 

už HONDA civic VTEC
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pane bez zvuku, myslim ze mene je nekdy vice, navic astra je nemecky auto a ten styl rekl bych sedi vice lidem nez to preplacat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
je pravda ze 100 ludi 100 chuti ale totoje fakt unikat....Nosound89 píše:njn mi se to líbí a vám ne...nedivím se vždyť ani nemáte žádné upravené auta... astry máte skoro v základu

Nedalo my to musim reagovat na poslednu vetu. Pozri sa na kazdu astru co tu je, aj ked nieje upraven je nadherna, k astre staci uplne malo a je krasna, Asi moc pozera Fast and Furious alebo co, vyzera to fakt otrasne sorry. Radsej seriovu astru ako taketo nieco. Zdar s pozdravom Shuya
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,že se dívám na fast and furious (kdo z fora ne) a nejsem sám kdo má tady to křídlo... třeba v galerii to bílo-žluté Géčko, ale každému se líbí něco jiného... 

už HONDA civic VTEC
- Stanley89
- Kontaktovat uživatele:
Proč tady všichni řešíte jestli je to hnus nebo ne, majitelovi se to takto líbí tak to má, a ne říkat že je to hnus atd...
Mě osobně se to líbí a myslete si co chce.
Mě osobně se to líbí a myslete si co chce.
Jak se Vám to může líbit? Vždyť to nemá s tuningem už nic společného. Chápu že má třeba někdo odlišné názory na kola, lak atd. Ale to křídlo (jak už tady někdo zmínil) se dávalo na žiguly apod.
To bych nevěřil že to křídlo v dnešní době ještě někdo je schopen dát na auto. Nechápu
To bych nevěřil že to křídlo v dnešní době ještě někdo je schopen dát na auto. Nechápu

Samozrejmne, kazdej ma svuj nazor a je dulezity, ze se to libi tobe. Me se to taky nelibi, ale chapu, ze si to hajis kdyz uzs dotoho narval ty prachy, nezs to tam pridelal... a navic se ti to libi zejo
Jak nekdo rekl " Sto lidi, sto chuti " end

Stanley89: tadle sekce "Vaše auta" je tu proto ,že človek si sem dá svoje auto a ostatní mu ho ohodnotí! nvm co se ti nelíbí? samozřejmě majitel si tam muže dát klidně lištu od kombajnu.
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
nechápu proč tu narážíš na nějakou lištu od kombajnu... tohle je normální křídlo origo na astru a ne nějaká deska na varburka nebo kus kombajnu jak jste psali výše... tohle už mi fakt připadá jak závist...dany2ka píše:Stanley89: tadle sekce "Vaše auta" je tu proto ,že človek si sem dá svoje auto a ostatní mu ho ohodnotí! nvm co se ti nelíbí? samozřejmě majitel si tam muže dát klidně lištu od kombajnu.
PS: když je tenhle typ křídla tak hnusný tak proč je nejdražší? http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-g ... l-s1009358
už HONDA civic VTEC
Takové křídla používají okruhové speciály ale tam se nehledí na to jak to s vozem ladí ale na to aby to mělo přítlačné vlastnosti.A cena ,to nejdražší nemusí být zakonitě to nejlepší nebo to nejpěknější,když už na něm trváš tak by to chtělo doladit i zadní nárazník aby to lépe ladilo,tot můj názor. 

ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Nosound:básník tím nenarážel na tvé křídlo, ale naopak se tě zastal. Z toho co Dany2ka napsal jsi měl správně pochopit, že se každému líbí něco jiného a že kdyby jsi si přilepil na auto hovno, s tím, že se ti to líb, tak at si všichni ostatní políbí.. Hlavní je, že se to líbí tobě, auto je tvoje.
Jen dany2ka použil místo Ho*na lištu z kombajnu, ale myslel to takhle, takže zrovna jemu, by jsi se možná mohl i omluvit...
Jen dany2ka použil místo Ho*na lištu z kombajnu, ale myslel to takhle, takže zrovna jemu, by jsi se možná mohl i omluvit...

END
přesně jak píše trdlo!!.....proti křídlu nic nemám!!
to bylo myšleno jako , že si každý může dát na svou astru co chce! a co se mu jen líbí!!

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak OK lidi
a s tím doladěním zadního nárazníku se počítá... jasně, že to není poslední úprava co jsem na astře dělal. Snad to vše do srazu v UH stihnu

už HONDA civic VTEC
-
- Kontaktovat uživatele:
Hodlas nekam letet ?? Ze uz si instalujes kridla ?? Mno nevim me se taky nelibi. Mno alespon neni z lepenky
.
PS: Jak casto se pohybujes po FM, ze jsem te tu jeste nezahlidl??

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
HerryCZ píše:Hodlas nekam letet ?? Ze uz si instalujes kridla ?? Mno nevim me se taky nelibi. Mno alespon neni z lepenky![]()
.
Hm tak díky za kladný názor k křídlu...

už HONDA civic VTEC