A to si četl kde, tuhle hovadinu ? To už jsem slyšel taky asi desetkrát, ale důvod mi nikdo nikdy neřekl a ani jsem se to nikde nedočetl...JoeL píše:Rada vsem, kteri zapojuji PC a hraci konzoly na plazmovou TV...nedelejte toLCD jsou v pohode, ale u plazmy vam to casem vypali fleky do obrazovky..holt plazmy na to nejsou pripravene...
Na čem doma zvučíte?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Na čem doma zvučíte?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Jde o to že se do obrazovky plazmy velice rychle vypálí statický obraz (typicky třeba ikony se kterýma nehýbeš nebo menu media desktopu), pokud si ale nastavíš agresivní spořič po minutě tak by tě to snad taky nemělo trápit... Do LCD se vypálí taky (pokud se tomu u LCD tak dá vůbec říkat, protože tam jde o něco jiného) ale trvá to v řádech hodin až dnů, zatímco u plazmy v řádech minut až hodin.
-
- Kontaktovat uživatele:
Panove s tim bastlenim jsem na tom stejne, zel bohu jiz neni cas. Je treba se venovat vecem, ktere maji vyssi priority. Vite jak rad bych opet udel GO motoru na me Skode 100, jak rad bych ji udelal celolak. Neni cas a dat to nekomu at to udela neni ono.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Super tema. Resil jsem podobnou vec presne pred rokem, ale jelikoz jsem chtel domaci kino aby zena mohla dceri poustet pohadky a nemusela cekat nez pc najede tak jsme koupili tv a kino samsunga a HTPC jsem si postavil taky, na full hd filmy a serialy to je potreba, pripadne obcas poustet nejake stream tv taky neni k zahozeni, kdyz jse vse na siti doma
Ale pokud mate nekdo maly dite hodne se rozmyslite jak moc drahou vybavu si dat do obyvaku (nebo do bytu celkove
).
2 eXp10it: Ale co ty draty po zdi od tv?
PS. Ale porad jsem nahlodan myslenkou koupit PS3, jenze jako plnohodnotny HD prehravac aby to umelo dvd z disku a titulky u divx je problem
Ale na naky auticka by to nemelo chybu 

Ale pokud mate nekdo maly dite hodne se rozmyslite jak moc drahou vybavu si dat do obyvaku (nebo do bytu celkove

2 eXp10it: Ale co ty draty po zdi od tv?

PS. Ale porad jsem nahlodan myslenkou koupit PS3, jenze jako plnohodnotny HD prehravac aby to umelo dvd z disku a titulky u divx je problem

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To bylo hned po zapojení nových soustav - teď už jsou trošku uspořádané ale popravdě se mi skryté dráty nelíbí. I když si na design potrpím tak mu funkčnost nikdy nesmí ustoupit... a skovávat kabely do nějakých plastových krytů nebo do husího krku do zdi?? Co když se má drahá polovovička přes týden rozmyslím že chce otočit obývák nebo hodit telku do ložnice?milosh píše:2 eXp10it: Ale co ty draty po zdi od tv?

bahy píše:YAMAHA

Naposledy upravil(a) eXp10it dne 31 srp 2009, 10:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
zvucil som yamahou ale teraz uz nezvucim nicim jednie reprakmi z notebooku
alebo zabalenymi creativmi 5+1 ktore odpocivaju v krabici 

yamaha zesik, monitor audio repro a plasma tv
...ehm k tomu stasimu prispevku vyse... u tech plasem dochazelo vypalovani obrazu u starsich modelu, u novych panelu, 12,13generace k tomu jiz nedochazi (obaval jsem se toho ze zacatku take ale u me jasne plasma zvitezila hlavne diky rychlosti odezvy 0,001ms oproti lcd 5ms, coz jsem nemohl vystat)
...ehm k tomu stasimu prispevku vyse... u tech plasem dochazelo vypalovani obrazu u starsich modelu, u novych panelu, 12,13generace k tomu jiz nedochazi (obaval jsem se toho ze zacatku take ale u me jasne plasma zvitezila hlavne diky rychlosti odezvy 0,001ms oproti lcd 5ms, coz jsem nemohl vystat)
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Ach.. Ja som už zo zostáv vyrástol a nakoniec som si žiadnu ani neobstaral
... Dokonca aj vežu čo som mal som predal.. Dôvod? Manželka... a po svadbe som šiel z domu od otca do bytu s manželkou a v byte to nemá zmysel... Manželka mala nejakú vežu, tak sme ju nechali, lebo mala gramofón. Dnes hudbu až tak nepočúvam, lebo ju mám rád hlasno. Jediné miesto vhodné na počúvanie je - auto keď idem sám
. Nie je to dokonalé, ale hraje to dobre
.

Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
JJ mám to přesně tak jak píšeš ty, doma to nemá smysl tak jedinné místo kde si můžu v klidu poslechnout co chci a jak chci je v autě 
Ale až dostavím chalupu tak do obýváku bych rád něco dal ale vidím to pouze na nějaké lepší stereo sloupové bedny-podle mne lepší řešení pořádné stereo než mizerné domácí rádobykino

Ale až dostavím chalupu tak do obýváku bych rád něco dal ale vidím to pouze na nějaké lepší stereo sloupové bedny-podle mne lepší řešení pořádné stereo než mizerné domácí rádobykino
Tak já doma taky používám repro od geniusu, na můj hudební hluch si myslím to stačí, u pc mám cca 35roků staré 3pásmové bedny které vyrobil táta, a jedou přes zesilovač no name z polska.
A v autě origo repro a car300
A v autě origo repro a car300
Přesně tak, stereo je základ každé sestavy a až zvučí tak jak chceš tak má smysl přidávat nějaké efekťáky dozadu, do boku a kupovat subwoofer (o: Jinak já bydlím v paneláku a obývák mám 16m2 to jest objem vzduchu 42m3 no a tyhle "bedýnky" jsou dimenzované tak aby (pokud to zesilovač zvládne) nakrmily 200m3 nezkresleným zvukem o koncertní hlasitosti... takže když prudí sousedka tak vždy dostane svou dávku
pak sice trošku píská v uších ale co už aspoň se trošku protáhne zesák i výhybky v bednách
Ale velké bedny samozřejmě nejsou o hlasitosti... velká membrána dokáže zahrát i při nízké hlasitosti to co malá ne!

Ale velké bedny samozřejmě nejsou o hlasitosti... velká membrána dokáže zahrát i při nízké hlasitosti to co malá ne!