Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
I v český bance to ještě v pohodě vymění Já jsem ráda, že je na Slovensku euro, aspoň už mám na starosti jen dvě pokladny - českou a eurovou, se slovenskými korunami byl vždycky problém...
No budem si musieť asi zohnať väčšiu paňaženku, na tú starú mám teraz moc drobných Ale ja som už predtým platil kreditkou kde sa dalo, takže to nebude také hrozné. Zaujímavé je, že ludia majú problémy s najmenšími centami. Predavačky sú zmätené či je to 1.90 €, alebo 1,09€...
Před hodinou jsem se vrátil z České Spořky. Byl jsem tam vyměnit poslední papírovou slovenskou pětistovku. Bylo mi docela jedno co si z toho vezmou, chtěl jsem se jí hlavně zbavit.... dostal jsem 386,- Kč.
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex píše:Před hodinou jsem se vrátil z České Spořky. Byl jsem tam vyměnit poslední papírovou slovenskou pětistovku. Bylo mi docela jedno co si z toho vezmou, chtěl jsem se jí hlavně zbavit.... dostal jsem 386,- Kč.
No my jsme nakonec dali 220Sk. Papírové. Kovové nebrali. A za ně jsme dostali 140Kč.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Konečné!!!Jsem bral euro jak byly nejníž po 22.50Kč .A ted jsem dával 26.50 a když auto stojí 4000E,tak je to sakramenský rozdíl.Jen at jde níž a níž na nějakých 23Kč.To je ideální...
A jak tak koukám,tak euro oproti dolaru šlo teda hodně dolů...Ale stejně jste slováci měli v tomhle štěstí,jste si stanovili kurz v době,kde byl nejnižší...