Mike.S píše:a v jakém oboru, nevím jestli to bylo u tebe, ale tuším jsem zahlídl že děláš v IT?genius0011 píše:No i já se pomalu asi nachystám ale sámfinanční důvody
HLEDÁM PRÁCI NA VYSOČINĚ popř JM ps. od LEDNA
serete měSamothe píše:tohle taky teď řešímAPiK píše: My řešíme kolik procent bude 13tej plat
no 13ej sme dostali celej a 14ýho jenom půl že na víc nemáMike.S píše:serete měSamothe píše:tohle taky teď řešímAPiK píše: My řešíme kolik procent bude 13tej platrok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénu
chápu, proto jsem odešel od předchozího zaměstnavatele, a ten pokračuje, ale jak dlouho, výplaty opožděnéMike.S píše:serete měrok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénu
Já taky dělám v soukromém sektoru - pozor. 13tý plat je jen podle toho jak se daří a jak si kdo zaslouží.Mike.S píše:serete měSamothe píše:tohle taky teď řešímAPiK píše: My řešíme kolik procent bude 13tej platrok má přece 12 měsíců ne? tak proč 13. a 14. platy, nevím jak vy, ale já dělám soukromém sektoru a tam nás derou kde můžou, dokonce si musíme kupovat i oblečení a obuv do terénu
Tak jsem to přeci nemyslel.Mike.S píše:apik: asi prd dělám a nic si nezasloužím, ale ono to bude možná tím, že dělám v úkole a ne v hodinovce
www.tuning-forum.org - uz jsem tam i sekci na praci zridil docela to jede, jak nabidky tak poptavkagenius0011 píše:No i já se pomalu asi nachystám ale sámfinanční důvody
HLEDÁM PRÁCI NA VYSOČINĚ popř JM ps. od LEDNA
To verimMajesty píše:To je bezva nápad. Všichni tu můžem řešit, kolik kdo vydělává a jaký má výhody. To nezaměstnaným lidem, pokud ještě třeba musí spoustu věcí splácet, opravdu hodně pomůže a vážně jim to dodá sebevědomí. Znám to moc dobře. Už se mi párkrát stalo, že mi bylo oznámeno, že už nemusím zítra chodit. Pocit nic moc.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |