Ahoj....čtu dobře?Ty hraješ nohejbal???Melodie píše:No nohy ani ne, ale zbytek Petry mě z toho sezení teda bolí. Teď jsem přijela Astřinou z nohecu, ještě že už zná cestu. A ráno pojedeme zase do práce, kde na nás budou křičet důchodci....
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
Re: ....
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
- Reklama
Dnes jsem byl s Astulkou u pana doktora. Hodila se řeč a ja jsem poprosil jednoho ochotného mechanika jestli se nechce přidat k nám! Jeho skušenosti by se nám hodily a on souhlasil! Takže doufám,že ho někteří svíma blbýma kydama odsud neodrabí!! 

Naposledy upravil(a) kemo dne 15 čer 2007, 16:04, celkem upraveno 1 x.
Astra G Caravan 1.6 16V Edice 2000
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
r.v.2000,tm modrá metla,4x kotouč,4x ASR, AeroTwin,Philips Diamond Vision 5000K
- Princ William
Je Spermine tam jsem se v 94 zenil, ale na velkym zamku a v lovecaku jsem byl taky, na veceri a maji supr kanci na vine a srnci na smetane. Ale mozna se to uz od ty doby zmenilo, loni jsme tam byli jen na prochazce a ty psi kotce teda vypadaj, zacatkem cervence budeme na 14 dni v Darkovickach, tak to by jsme mohli dat zcuka ne? 

Mobil : 602318645
Takze jsem sel ve 2 hodky pro auto, ze pojedeme k segre grilovat a musel jsem zavolat kamosovi aby mne odvez na nejdrazsi parkoviste pro moje auto. Jak uz nekteri znaly vedi, bylo na zachytnym parkovisti po odtahu MP kvuli cisteni ulic
. Ja blbec jsem si nevsiml znacek a pritom si to vzdy ohlidam, holt chyba za 1450 kacek, aspon jsem v tom nebyl sam. Ty smejdi meli ty znacky zastrceny za parkujicima autama, takze tam byly vozy z cely ulice
. Sakra, sakra, sakra ....!

Mobil : 602318645
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes valim z Prahy a vidim kus od Roudnice n.L. astru co nemela levy predni kolo a stal tam chudak jen na kotouci, asi nekdo menil a nedotah, no cara docela dlouha a divim se ze to nevrazil do jiny kary, pekne v odstavnym stal
Stribr. karavanek...

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jsem včera dovezl astřičku od známého ze servisu. Výměna všech čepů, stabilizátory, obě přední ložiska a nějaká tyčka na řízení a středový díl výfuku. Cena 15000. Ještě mně čekaj zadní ložiska. Začínaj se ozývat. Už má prostě najeto 146000km. Nevíte jestli se na zadní nápravě mění jenom ložisko nebo celý náboj když mám ABS?
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB 

Tak...včera jsme si s Hříbkem zrobili takový minisraz a spojili jsme příjemné s příjemným..a naše Astry u toho nemohly chybět..
Takhle to začalo:
Takhle to pokračovalo:

a takhle to dneska ráno končilo...:

Už aby byla ta kýta v září..

Takhle to začalo:

Takhle to pokračovalo:

a takhle to dneska ráno končilo...:

Už aby byla ta kýta v září..

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Moc hezký a určitě příjemné chvilky co???Ta udírna nemá chybu a ty produkty taky ne

Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Má Astra G
Má Astra G