a R36 jsi nepotkal?brhy píše:a mna niekto videl ked som bol v prahe ??? alebo ee a cestou ste ma asi ani nemohli zhliadnut pretoze praha BA od 160 do 200 vkuseeeee a skor tych 200![]()

a R36 jsi nepotkal?brhy píše:a mna niekto videl ked som bol v prahe ??? alebo ee a cestou ste ma asi ani nemohli zhliadnut pretoze praha BA od 160 do 200 vkuseeeee a skor tych 200![]()
drž se při zemiAstraMan píše:... Kdo chce přijet na pizzu?
No fakt že jo, nádherná krasavice s ještě mokrou SPZkouzmrzlina píše:Ty jo, ta černá astra vypadá fakt dobře![]()
![]()
![]()
![]()
A mně tvrdil jak je mu blbě a že si jde lehnout... Prej chřipka a ona to zmrzlina.APiK píše:Já byl dneska na kafi (spíš čokoládě) se zmrzlinou. Dálší báječný člověk v báječném klubu.
Vznikly dvě společné fotky:
Mě opravdu bylo špatně, ale po setkání se zmrzlinou a té HOT čokoládě mi už bylo fajn.Trdlo píše:A mně tvrdil jak je mu blbě a že si jde lehnout... Prej chřipka a ona to zmrzlina.APiK píše:Já byl dneska na kafi (spíš čokoládě) se zmrzlinou. Dálší báječný člověk v báječném klubu.
Vznikly dvě společné fotky:
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |