Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Reklama
Naposledy upravil(a) Saša dne 13 bře 2007, 17:06, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty nemas pripojisteny? to ja jo, takze pruh tam snad budu mit taky, ale cena bude jindeLomikar píše:Takže včera jsem dovezl autí s novým čelním sklem.To je parádička.Jak bude hezky tak to cvaknu a hodím sem foto.Jinak cena se vším všudy 7318,50Kč.

Jinak vy co uz tady pisete o jaru, jsem na vas zvedavy pocatkem pristiho tydne, to my byt trosku zase zima

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak na to okno se také těším,ale asi jsem si nemusel dávat pojištění do 10 tisíc za 750 ročně,možná stačilo to pojištění za 450,ale tam nevím do jaké výše to je pojištěné,každopádně také chci to s tím pruhem,jaké že dávají?zelený,modrý??jinak náhodou tu dálniční známku ti nenabídli??možná jsi se měl optat
,no uvidíme jak to bude,no a já dneska sundával práhy,bohužel na pravé straně mám utrhané tři ty pásky do kterých se práh nasazuje,pak je třeba koupit alespon deset těch špuntů s nýtkama,špunty do koncovek práhů,a také nové do blatníků,tak razím v pondělí do Plzně k Oplu,snad to budou mět skladem
,no a pak to po nastříkání vše opět zkompletovat

No ono je to tak že na pojistku by ti měli dát dtejný okno jaky jsi měl na autě.Pokud chceš jiný třeba jako já neměl pruh a chtěl jsem jej nebo chceš antireflexní tak si musíš doplatit.Já mám pojištění u České tam to stojí 500Kč/rok.
A ktěm pruhům.Bylo mi řečeno že momentálně se sklo se zeleným pruhem nevyrábí a prý to může být až za rok co je začnou dělat.Mají prostě období kdy vyrábí modrý a pak zase zelený nebo nějaký jiný.Chtěl jsem zelený protože mám auto zelený ale nakonec jsem musel vzít za vděk modrým.Ale vůbec to nevypadá zle.Opačný případ (modráý auto zelený pruh) je prý horší.
A dálniční známku mi přetáhli původní.A na faktuře co jsem podepisoval tak nebyla takže já jsem spokojen.
A ktěm pruhům.Bylo mi řečeno že momentálně se sklo se zeleným pruhem nevyrábí a prý to může být až za rok co je začnou dělat.Mají prostě období kdy vyrábí modrý a pak zase zelený nebo nějaký jiný.Chtěl jsem zelený protože mám auto zelený ale nakonec jsem musel vzít za vděk modrým.Ale vůbec to nevypadá zle.Opačný případ (modráý auto zelený pruh) je prý horší.
A dálniční známku mi přetáhli původní.A na faktuře co jsem podepisoval tak nebyla takže já jsem spokojen.