Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)

Co se jinam nehodí pište sem
Zamčeno
pepca

Příspěvek od pepca »

AstraDTI píše:Myslim Pepco, ze s tebou 99 procent lidi souhlasi :wink: Nekteri ridici jezdej opravdu silene a k tomu maj casto minimum zkusenosti (prave proto si tak troufaj). Akorat nema cenu je vychovavat, protoze tak clovek riskuje svoje auto a zdravi. Lepsi se jim klidit z cesty. Ja pokud se nechystam predjizdet tak vzdy nechavam pred sebou misto aby se prede me nejakej ten strelec mohl bezpecne nacpat. Ono se jim to pri danem stylu jiste jednou vymsti, smutne je ze sebou nejspis vemou i nejaky slusny lidi.
:wink: no právě,sám si dáváš majzla abys neudělal nějakou blbost,nezničil jsi auto sobě,druhému,o zdraví a životu ani nemluvím,ale druhej tě do kritické situace dostane a kdyby to blbě dopadlo tak ještě ujede,a když zjistí,že ho fotíš,tak dělá výhružná gesta,zastaví nechá tě předjet pak se ti posadí na nárazník a takto to dělá snad šest km,v Přěšticích kde se objevili konečně policajti tak honem zmizel,hlavně že si dokazoval jakej je frajer :wink:
Reklama

Princ William

Příspěvek od Princ William »

pecco tez zdravim. no podle toho co popisujes tak to musel bejt fakt velkem magor. v kazdym pripade sdilim tvuj nazor i nazor petra. nejcvetsi prdel je ze si takovou jizdou stejne moc nepomozou pred nim je dalsi auto a dalsi a ay vsechny predjede tak dojede dalsi atd... ve vysledku na 100km bude na miste tak vo 5 minut s 1000* riskantnejsi cestou. v kazdym pripade cestu na sumavu ci do mostu nemam vubec rad sama prdel sama zatacka predjiydet se skoro neda a pak se ani nedivim kdyz nekomu rupnou nervy a udela nakej momentovej zkrat.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William

pepca píše::wink: no právě,sám si dáváš majzla abys neudělal nějakou blbost,nezničil jsi auto sobě,druhému,o zdraví a životu ani nemluvím,ale druhej tě do kritické situace dostane a kdyby to blbě dopadlo tak ještě ujede,a když zjistí,že ho fotíš,tak dělá výhružná gesta,zastaví nechá tě předjet pak se ti posadí na nárazník a takto to dělá snad šest km,v Přěšticích kde se objevili konečně policajti tak honem zmizel,hlavně že si dokazoval jakej je frajer :wink:
no tak takovyhleho magora bych asi brzo neunes a zastavil taky a nechal ho at si jede. no a pokud byse mi lepil na prdel tak bzch mu to zaslap aspon bych mel zadni novej naraznik :lol: jenze takovejhle debilek by asi stejne ujel.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
pepca

Příspěvek od pepca »

Princ William píše:pecco tez zdravim. no podle toho co popisujes tak to musel bejt fakt velkem magor. v kazdym pripade sdilim tvuj nazor i nazor petra. nejcvetsi prdel je ze si takovou jizdou stejne moc nepomozou pred nim je dalsi auto a dalsi a ay vsechny predjede tak dojede dalsi atd... ve vysledku na 100km bude na miste tak vo 5 minut s 1000* riskantnejsi cestou. v kazdym pripade cestu na sumavu ci do mostu nemam vubec rad sama prdel sama zatacka predjiydet se skoro neda a pak se ani nedivim kdyz nekomu rupnou nervy a udela nakej momentovej zkrat.
:wink: ten normálně zamachroval,no a pak když zjistil že ho fotím,tak zastavil,posadil se za mně a tlačil mně před sebou,normálně provokoval,holka se samozřejmně bála,a jak bylo mně se ani neptej,právě ten s tou bílou oktávkou který jel po krajnici,tak ten pak jel vlastně až do Přeštic za náma,celou dobu viděl jak ten kretén provokoval,nejdříve nás předjíždí,jeho i mně tak že to málem byblě dopadlo,snad si musel cosi dokazovat,pak zastaví a jede za mnou šest km a sedí mně na nárazníku,tak oč mu vlastně šlo,dneska ale budu mluvit s jedním známým je to polda,tak se ho optám zda by se dalo něco zjistit přes jeho SPZ,tak jsem zvědavý :wink:
manli2

Příspěvek od manli2 »

budeš znát jeho jméno, adresu... a co? pojrdeš si to snim vyříkat? :lol: :lol: :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
pepca

Příspěvek od pepca »

:wink: hele Jarouši,když máš rád tak tu Šumavu,co tam někdy vyrazit na výlet,v čera již nebyl čas na ten okruh co mně doporučil Pluhař,říkal něco o Srní,Kvildě,prý to tam je moc krásný,tak by se to mohlo někdy podniknout,můžem se pak stavět za Pluhařem,super člověk,a cesta?pravda nic moc,ale vzdálenost není tak strašná,tam jsem jel blbou stranou tak to bylo 140 km,domů jsem již jel správně a bylo to 105km,nic strašného :wink:
Princ William

pepca píše: :wink: ten normálně zamachroval,no a pak když zjistil že ho fotím,tak zastavil,posadil se za mně a tlačil mně před sebou,normálně provokoval,holka se samozřejmně bála,a jak bylo mně se ani neptej,právě ten s tou bílou oktávkou který jel po krajnici,tak ten pak jel vlastně až do Přeštic za náma,celou dobu viděl jak ten kretén provokoval,nejdříve nás předjíždí,jeho i mně tak že to málem byblě dopadlo,snad si musel cosi dokazovat,pak zastaví a jede za mnou šest km a sedí mně na nárazníku,tak oč mu vlastně šlo,dneska ale budu mluvit s jedním známým je to polda,tak se ho optám zda by se dalo něco zjistit přes jeho SPZ,tak jsem zvědavý :wink:
tak to byl teda pekny HOVADO :!: co si musel neco dokazovat. tohle chovani fakt nechapu ja kdybych takhle neho ohrozil tak bych mel pekne nasrano a radeji bych se nekam klidil jenze tenhleten magurej jeste musel provokovat. ani bych se nedivil kdyby te znamej reknul ze uz nema ani papiry 8)
Princ William

pepca píše::wink: hele Jarouši,když máš rád tak tu Šumavu,co tam někdy vyrazit na výlet,v čera již nebyl čas na ten okruh co mně doporučil Pluhař,říkal něco o Srní,Kvildě,prý to tam je moc krásný,tak by se to mohlo někdy podniknout,můžem se pak stavět za Pluhařem,super člověk,a cesta?pravda nic moc,ale vzdálenost není tak strašná,tam jsem jel blbou stranou tak to bylo 140 km,domů jsem již jel správně a bylo to 105km,nic strašného :wink:
no musim uznat srni je fakt pekna paradicka. no uvidime nak se pak domluvime. mozna bych zajel i neco koupil do nemec prece jen to uz je asi tak co si najel kdyz si jel blbou cestou a budeme doufat ze toho magora nepotkame..... :lol:
Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

Kousek od nás stává červený Géčko a dneska přes noc mu někdo sundal (prostě ukrad) 2 kola . Plechový 15" :roll: . Lidi jsou @&!§< !!!! :evil:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx »

Honz@ píše:Kousek od nás stává červený Géčko a dneska přes noc mu někdo sundal (prostě ukrad) 2 kola . Plechový 15" :roll: . Lidi jsou @&!§< !!!! :evil:
ty jo to je vrchol.... to jsou fakt ....pip... at jim ruce a vsechno upadne....
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Tak jsem si byl dneska zařádit na letišti v Dlouhé Lhotě. Pěkné svezeníčko tam, pneumatiky kvičeli v zatáčkách jak diví. Byl tam frajer s BMW M3 (trošku starší ročník auta) a celkem se divil, když jsem se kolem něj rozjížděl. Na to, že to má "jen" 100 koní, tak celkem mazec. Člověk by tam odrbal gumy raz dva.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
pepca

Příspěvek od pepca »

manli2 píše:využívej celou silnici.... krajnice je taky silnice....

Obrázek

a využí každou mezeru....

Obrázek

a plná čára neni zeď

Obrázek
další který neuznával žádná pravidla,vím že se nesmí citovat příspěvky s obrázkama,tímto se omlouvám,ale tady se to bohužel nabízí,jen je škoda těch kterých v tom jsou nevině :(
http://cgi.novinky.cz/discussion/discussionScreen?Vůz se rozpůlil a tři lidé, kteří seděli vzadu, vyletěli ven. Řidič a spolujezdec zůstali zaklínění uvnitř. "Nehodu oznámil svědek, kterého Škoda Octavia předjížděla v místě, kde je plná čára," uvedl opavský policejní mluvčí René Černohorský.

server=novinky&discussionId=110018&articleId=111207
Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian »

Takže už mám přezuto na léto a taky jsem komplet vypucoval vnitřek a to dost poctivě. Zajel jsem do každého koutku a je to SUPER :D
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Byli jsme dnes trochu projet letní gumy, do Českého ráje, vzali s sebou naši Belču a prošli jsme se kolem rybníka u Branžeže. Řekl bych, že jaro je již tady! :D

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Takže, jaro, vítej! :D
ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON »

Servus všichni, dneska sem brázdil po marketech v Ústí bydlišti Miloše a jak sem jezdil od jednoho k druhýmu, tak sem furt jektal zubama strachy, kde na mě skočí místní bengové s tím že mě někde přeměřili fofruňk :twisted: když tam maj ten les radarů a jinýho hnusu sledujícího rychlost přemísťování z bodu A do bodu B, ale snad jsem to přestál, ale musím řéct že sem jezdil s plnejma pemprskama :P
Ale jedno pozitívum to mělo, natankoval sem si tam u Tesca za neuvěřitelných 24.90czk. Ale pravda, připadal sem si tam jak v Drážďanech, Helmutů jak u reichstágu a lili to do těch jejich vágnů horem, dolem a i na kanďáky došlo, kdyby se nestyděli tak to nalejou i těm jejich vošklivejm Trůdám snad i za vejstřihy, stejně tam nic nemaj :twisted: :twisted: A to je asi tak vše co sjem dneska dělal. Tak zatím čusek :wink:
Zamčeno