02 Extraliga Playoff 2008
- Reklama
No s úsměvem to sice jde líp. Pitmane, já Tygry obrečel, když Vám to v 7 zápase vyšlo, ale smiř se s tím, že v sobotu to bude dle taktovky Becherovky.
Ber to tak, že oni i když by byl stav serie jakýkoiv, tak stále jen překvapují a udivují, kdežto Slavia MUSÍ.
O to lehčeji a líp se Becherovce hraje. A dělá to strašně moc, jak na zbývajících silách, tak na psychice.

Ber to tak, že oni i když by byl stav serie jakýkoiv, tak stále jen překvapují a udivují, kdežto Slavia MUSÍ.
O to lehčeji a líp se Becherovce hraje. A dělá to strašně moc, jak na zbývajících silách, tak na psychice.
END
Věděl jsem, že druhej zápas ve Varech prohrajem, ale že to bude až takhle moc tak to mě fakt dostalo
. No nic, jedeme dál. Teď už si každej tým pohlídá domácí vítězství a nakonec budeme mít titul my a Vary budou pyšní na to, že nás ve finále 3x porazili
(radši jsem dal malého smajlíka, kdby mi ten tip náhodou nevyšel
)

Jo, přijedu ve slávistickým dresu s autobusem do Varů, řiditel mně vyhodí a kluci mi daj do huby že provokuju...Majla píše:To si piš, že ti jí půjčim. A jak rád a navrch ještě přidám dres![]()

Ale mám pocit, že ani s tou vlajkou nebudu muset jezdit... ale kdyby přeci - počkám si na ní na Florenci...

Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001