to nerikej dvakrat ze muzu prijetAndrew píše:Do Prahy mám možnost jet kdykoliv, ale pohled ven je hezčí tady. Sorry, děkuju za nabídku, ale nemám zájem.
Ale ty můžeš na Liptov přijet, jezdí sem mnoho pražáků lyžovat.
Bydlím jenom kousek od lyžařského střediska JASNÁ (Nízké Tatry). A Vysoké Tatry mám coby šutrem dohodil.
Tak je to tady ...
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

- Reklama
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Já tě taky nezval k sobě domů. Manželka by to asi nerozchodila, a já pak taky ne, kdybych domů dotáhl mladou holku. Ale pozvání na Liptov platí. Ubytování bych byl schopen ti sehnat, je tady dost penzionů a hotelů, taky v soukromí lidi ubytovávají, v tom problém nevidím.xpolstarekx píše:to nerikej dvakrat ze muzu prijetaby ses nedivil a ja nebyla za dverma jednoho dne
)
P.S.: Musím agitovat za cestovní ruch na Liptově, hlavně v zahraničí, ikdyž Rusů, Litovců, Lotyšů a Poláků je tu dost. Abych nezapoměl, Čechů je tady taky dost, hlavně pražáků.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
no jo v penzionu se ubytovat taky umiimAndrew píše:
Já tě taky nezval k sobě domů. Manželka by to asi nerozchodila, a já pak taky ne, kdybych domů dotáhl mladou holku. Ale pozvání na Liptov platí. Ubytování bych byl schopen ti sehnat, je tady dost penzionů a hotelů, taky v soukromí lidi ubytovávají, v tom problém nevidím.
P.S.: Musím agitovat za cestovní ruch na Liptově, hlavně v zahraničí, ikdyž Rusů, Litovců, Lotyšů a Poláků je tu dost. Abych nezapoměl, Čechů je tady taky dost, hlavně pražáků.
Tak mě tu máte

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
Pokud fotky, které jsem viděl, nelžou a jsi to opravdu ty, tak můžeš klidně i na denní lyžování.xpolstarekx píše:![]()
![]()
![]()
![]()
hezka tak maximalne ve tme
![]()
![]()
![]()
i kdyz nocni lyzovani.. no ... porad moc svetla
Naposledy upravil(a) Andrew dne 30 led 2007, 12:49, celkem upraveno 1 x.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin