Andrew píše:Do Prahy mám možnost jet kdykoliv, ale pohled ven je hezčí tady. Sorry, děkuju za nabídku, ale nemám zájem.
Ale ty můžeš na Liptov přijet, jezdí sem mnoho pražáků lyžovat.
Bydlím jenom kousek od lyžařského střediska JASNÁ (Nízké Tatry). A Vysoké Tatry mám coby šutrem dohodil.
to nerikej dvakrat ze muzu prijet aby ses nedivil a ja nebyla za dverma jednoho dne )
xpolstarekx píše:to nerikej dvakrat ze muzu prijet aby ses nedivil a ja nebyla za dverma jednoho dne )
Já tě taky nezval k sobě domů. Manželka by to asi nerozchodila, a já pak taky ne, kdybych domů dotáhl mladou holku. Ale pozvání na Liptov platí. Ubytování bych byl schopen ti sehnat, je tady dost penzionů a hotelů, taky v soukromí lidi ubytovávají, v tom problém nevidím.
P.S.: Musím agitovat za cestovní ruch na Liptově, hlavně v zahraničí, ikdyž Rusů, Litovců, Lotyšů a Poláků je tu dost. Abych nezapoměl, Čechů je tady taky dost, hlavně pražáků.
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
Andrew píše:
Já tě taky nezval k sobě domů. Manželka by to asi nerozchodila, a já pak taky ne, kdybych domů dotáhl mladou holku. Ale pozvání na Liptov platí. Ubytování bych byl schopen ti sehnat, je tady dost penzionů a hotelů, taky v soukromí lidi ubytovávají, v tom problém nevidím.
P.S.: Musím agitovat za cestovní ruch na Liptově, hlavně v zahraničí, ikdyž Rusů, Litovců, Lotyšů a Poláků je tu dost. Abych nezapoměl, Čechů je tady taky dost, hlavně pražáků.
no jo v penzionu se ubytovat taky umiim ) co bych tam sama delala ) vsichni jsou liny a nikdo nikam nechce, to je svet ) kazdej sedi doma na zadku u compu ))