to jste udělali schálně jak jste zjistili že ani já ani Frydex nepřijedeme co??? ani se nedivím po tom Smraďavkovém celorepublikáči, bych to nerad opakoval... ale zas byla sranda to jóóóóó
PS: Bude to i na jaře? jen ať víme jestli se máme potrénovat na nějakém "karúzu"
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Kamile Milan myslel ten hudební střední proud, kterej tam jel na jaře (a na to Slag není stavěnej ) a co bude na jaře netuším. Byla to nabídka jednoho ze členů, tak sem byl pro, aby jsme to nějak spestřili no
statiC jasně, a jakou že má přezdívku kámoš? teda jestli ho mám v seznamu
Jo a na SZ samozřejmě píšu že registruju, za chvíli připravuju aktualizaci a mám toho dost najednou
Defender: on není na fóru, je to ten kámoš jak sem psal na začátku, je to ten Astra pozitivní Akorát má přítelkyni, která má roční dceru, tak jestli seženou hlídání tak pojedou To by se pak připočetlo na můj účet dyštak .-) Každopádně v neděli napíšu co a jak
Takže tímto Vás všechny zvu na sraz Praha-Letňany, který se koná 9. října 2010 již po páté v řadě Jinak všechny informace ohledně místa, průběhu, ubytování, plateb, atp. naleznete v tomto a všech následujících příspěvcích(kde bude aktualizován seznam účastníků)
Tak zatím účastníků na V.sraz Praha-Letňany/Na Korábě je přihlášeno 46a z toho má placeno 31členů.
Ještě bych rád podotkl, abych Vás trochu navnadil, že v kempu po dobrém papáníčku (švédský stůl s kuřecími řízky, obložené uzeninové a sýrové mísy, pečená kýta, dresingy, přílohy, kuřecími špalíčky a v neposlední řadě s medovníkovými dorty) nás čeká kolektivní se znemožnění ve stylu karaoke pod vedením DJe Fajase s následnou reprodukovanou hudbou a tanyny tanyny do pozdních nočních/ranních hodin.
No a nebo jak kdo bude chtít