...a taky nevím proč je to tady a ne v tvém normální topicu....
martasek a jeho astra X16XEL
Re: my astra ....airride
Upřímě teda je to hnus...vypadá to jako kdyby na to zeshora šlápl nějaký obr....tohle se mi vubec nelíbí..zlatý časy Yankových a podobných Aster už jsou asi nenávratně pryč
- Reklama
Re: martasek a jeho astra X16XEL
čau martásku slyšel sem že máš rockford fosgate 1000w RMS kolik tě stál?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
přisloučeno vlákno airride
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
martasek píše:pitman: od tebe sem ani nic jinýho nečekal
kašli na něho
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
jo tak to jo no..=) ale fakt to máš pěkný...a na živo ještě lepší =) kam se hrabou ostatní

martasek:njn....proste se mi to nelibi...zbytek auta dobry, ale jak je to zarazeny tak se mi to nelibi...kubesmaurer píše:martasek píše:pitman: od tebe sem ani nic jinýho nečekal
kašli na něhotakove rypaly nesnašim,ani neumí anglicky když tam má :better opel THEN vauxhall ale přitom se to píše (better opel THAN vauxhall) prostě h**p.....já sice nejsem fanda extra low bithes ale dalo ti to práci a to respektuju! at si každý upravuje podle svého gusta
![]()
kubesmaurer: nebral bych to jako rypani ale jako sdeleni osobniho nazoru...jsem na foru cca 5 let a nazory na auta se tu psali vzdycky...at negativni, tak pozitivni...napsal jsem spoustu obdivnych pripsevku, ale taky kriticke..to je asi normanni...ruznorodost nazoru je zde potreba a majitel auta musi pocitat s tim, ze zde budou i lide. kterym se jeho krasavec nelibi (i ja jsem si to kolikrat schytal a to nejen za auto; pametnici srazů vedi o cem mluvim)......takze sice rypaly(jak me nazyvas) nesnasis, ale pokud jsi na verejnem foru tak s nimi pocitej..svet proste neni jednobarevny...a i kdyz nekoho praci respektuju neznamena to, ze k ni nemuzu byt kriticky...
jinak co se tyce te anglictiny, tak jsme to nepsal ja, ale je to obrazek prevzaty z googlu....nejakou kreslenou Vektru jsem jinde nesehnal....
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
martasek: taky Tě nikdo nechtěl urazit, ale když to tady tak čtu, tak se urazíš pokaždé, když Ti to někdo nepochválí, což mluví samo za sebe 
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
s tim je asi nutno souhlasit,horší než já a to sem schytal kur*vskou kritiku 
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
a) v zivote jsi me nevidel a nevis kdo jsem, co delam a jaky jsem...takze nevim jak muzes napsat "clovek jako ty"...martasek píše:pitman:člověk jako ty mě neurazí
b) vsimni si, ze jsem napsal ze zbytek aute je dobrej a ze se mi nelibi jak to mas posazeny...to prece neznamena ze te urazim...
Neřeš, nemá to cenu, už to tu několikrát bylo.
-
Zdeněk Lhotský
Nevím jaké máte zkušenosti s tímto uživatelem ale mě se ozval na poptávku plata z Astry a přes SZ jsme se domluvili, že mu pošlu peníze a on mi přes PPL nebo cokoliv jiného pošle plato......Nestalo se vůbec nic, vytípává telefon a dělá jakože nic:-(
Přitom peníze má víc jak měsíc na účtě!!!!Styď se ty podvodníku!!!!!!!!Na takovýho křiváka jsem bohužel dodnes nenarazil..........jestli to myslíš vážně, že to plato nepošleš, tak se s těma prachama udus a přeju ti hodně životního nezdaru!!!
Přitom peníze má víc jak měsíc na účtě!!!!Styď se ty podvodníku!!!!!!!!Na takovýho křiváka jsem bohužel dodnes nenarazil..........jestli to myslíš vážně, že to plato nepošleš, tak se s těma prachama udus a přeju ti hodně životního nezdaru!!!