Tak mně teda taky někdy poráží, restart nepomáhá a vzhledem k tomu, že ho mám u okna, někdy si říkám, že by pomohlo mrsknout ho dolu na ulici. Zatím k tomu však nedošlo. Ale kdo ví, kdo ví?????
Zdeněk Lbc píše:Tak mně teda taky někdy poráží, restart nepomáhá a vzhledem k tomu, že ho mám u okna, někdy si říkám, že by pomohlo mrsknout ho dolu na ulici. Zatím k tomu však nedošlo. Ale kdo ví, kdo ví?????
tý,jo,nějaké podobné nakažlivé myšlenky nebo co,manli ti jistě potvrdí kolikrát jsem já chtěl počítač učit lítat z balkonu,ale mám strach o ty lidičky dole,přeci jen čtyři patra volným pádem
jo to je neskutečný kolikrát sem to už někomu opravoval, takže když nad váma PC vítězí tak necitujte!!!!!!!
nebo raději vůbec nepsat,aby to někoho tak šíleně nevytáčelo,se člověk snaží,učí,a když to holt nejde jako těm co s počítačem vlastně žijí tak aby se raději asi vůbec nepokoušeli něco zkoušet,každý není machr jak někteří z vás,rozhodně se nebudu ale hnedky povyšovat,ale co,holt to zkoušet nebudu.
existuje tlačítko "upravit" takže zkoušet si můžete co chcete ale když nakonec stejně nevyhrajete tak tu nepovedenou citaci smažte
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Jo! xpx přece v ničem lelita, to je blbost!! Takovy nesmysl! Absolutne v zadnem pripadku, to sem se musel nejak prepsat nebo upsat.. Nevite, uz to poslala, uz muzu?
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
kulda píše:Jo! xpx přece v ničem lelita, to je blbost!! Takovy nesmysl! Absolutne v zadnem pripadku, to sem se musel nejak prepsat nebo upsat.. Nevite, uz to poslala, uz muzu?
helejd ty ze ja dojdu na postu si to vzit zpatky uz to mas poslaty