Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Napadlo mne ot tak to hodím sem, býva niekto tu odnás z klubu blízko (ak to napíŠem zle sorry ) Míšku alebo tak nejak sa to má volať :-X
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
jo starý desky ty jsou hezký
nák mě chytla nostalgie tak si pouštím dvd s klipama minulého desetiletí,kurna taková Anastacia ta to válí,Sarah Connor-just one last dance-to je doják,že skoro slza ukápne nebo The Corrs-3 pekný segry co hezky zpívaj a hrajou.No a taky ještě brácha,taky ujde a aspon hraje.Uf toho je,bude delší večer....
Nemá někdo mp3 Novaspace?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
do cesty vbehol nízko letiaci pelikán
tak běžel nebo jen nízko letěl???? že by šel na přistání a nebo zrovna startoval
ale ten chlap asi nákej hnup,neumí asi telefonovat,řídit a kličkovat zároven,holt milionář no
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
ja určo,hraju webovky,koukám na muziku,něco nazub a na zapití k tomu,děti už spěj a mamka čučí na bednu,taková páteční pohodička
no a taky jste tady Vy,moje Astrácká rodina