Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 157tkm
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
manli2 píše:po dlouhý době jsem se vrhl do víru autobazaru... původně sem jel rodičům pro corsu.... mno ale jak už to bývá... nakonec se přivezl vw golf VI 2011
Doufám jen že to nebylo AAA!
Já taky časem přesedlám, ale dovezu si to sám a bude to nejspíš VW Touran- Cobeinovky na to už jsou:
Já se toho nebojím. Spláchne to ten bordel ze sání a motor to vypálí. Mělo by to vyčistit i spalovací komory. Mám s tím dobrou zkušenost u jiného auta. Kde servis říkal, že je klapa K.O. a chtěli 8.000 za novou. Pak jeden zaměstnanec toho servisu bokem doporučil něco podobného. Vystříkali, nastartovali a v garáži velký černý flek a plno dýmu. A motor fungoval jak měl.
Dlouho jsem toto hledal, až jsem ten přípravek našel.
Jinak po vyčištění, mi motor při přeřazení a zmáčknutí plynu neškube. Dělalo mi to při LPG u benzinu moc ne. Koupil jsem si konečně i VIF, tak jsem ho nalil dneska do nádrže.
Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 157tkm
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
manli2 píše:po dlouhý době jsem se vrhl do víru autobazaru... původně sem jel rodičům pro corsu.... mno ale jak už to bývá... nakonec se přivezl vw golf VI 2011
motorek volnoběhu asi taky ne a tu malou dírku od víka už vubec ne , tu čistí 2x ročně a furt je zasraná,takže zubařský zrcátko,otevřít klapku a prošťouchnout ju drátem,do klapky hadru a propláchnout tu hadičku techničakem
Včera/dnes jsem kolem půlnoci koupil od Kadla zimní gumy a dnes po tom co jsem se prospal jsem naložil ještě ALU ráfky (stejné co mám v létě i barvou) a odvezl jsem to obout. Mám si to vyzvednout ve středu.
A zítra si jdu na poštu vyzvednou balík s novým autorádiem s DVD a navigací- jsem zvědav co to zase bude!To už bude třetí rádio s DVD.