POKEC k celorepublikovému srazu
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: POKEC k celorepublikovému srazu
na druhou stranu pánové, proč by jinak Vojkůvka chtěl, aby mu Milda zrušil účet 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
a myslis ze to bol fakt on ??? zeby sa chytil s joelem alebo ako ??? lebo fakt som tomu nepochopil joel sa ponukol ze to urobi ma nato miesto, aj vsetko tak si myslim ze to je ok ako keby to mal niekto vybavovat a behat okolo toho si myslim nie ???
Vojkuvku jsem poznal na Opel Astra,Zafira sraze v Ostravě a vůbec mi to k němu nesedí
To je nějaká blbost a ten kdo to psal by se měl stydět!!!Dle mého názoru je to luxus cena za Pá-Ne.No rozhodně se těším a začítám pomalu odpočítávat dny.Utíká to taaaak pomalu 

Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
-
- Kontaktovat uživatele:
podla mna si vojkuvka nehal zapnuty PC a niekto sa nalogol na neho a napisal nech mu zrusi aj konto si myslim ale mozno aj nie bohvie co sa stalo ja zatial neodpocitavam nic lebo nemam kese a ani neviem ci ich vobec mat budem takze zatial asi 99 percent ze nepridem 

-
- Kontaktovat uživatele:
Oplicek: Ja radeji RADEGAST, aby ne, kdyz Nosovice mam za barakem.

To jsou věci tady
Ale Vojuvku jsem taky poznal osobně a nějak mi to k němu nesedí. Ale pokud to psal on, nedivím se že požádal Miloše o zrušení nicku.

Oplíčku, rad bych, abys pil na srazu oblibene pivko, ale asi to nepujde. Vim, ze by to bylo levnejsi a tak, ale jak jsem psal, vybrane penizky investuju do srazu a z tech par korun, co se udela na pivu a sodovkach, zaplatim brigadniky, co to budou tocit a co budou grilovat maso a klobasky...snad to neni problem?
Jinak ke kauze Banderas
S Vojkuvkou se osobne neznam, nemeli jsme spolu zadnou rec ani konflikt, tak nevidim duvod, proc by to mel byt on, i pres tu nesrovnalost s IP. Ja vlastne s nikym tady konflikt nemel a nemam to ani v planu. Pokud mistr Banderas ma nejaky problem, muze prijet, vysvetlim hned. Mistr Banderas je ocividne slepy idiot, protoze bylo jasne psano, ze pobyt s plnou penzi je za 500,-/os/vikend (coz je o 250,-/os/vikend levnejsi oproti oficialnimu ceniku) a zbytek je na zajisteni ostatnich veci, jako kanci masicko, klobasky, pecivo, kecupy, horcice, kelimky na pivo (a ty jsou sakra drahe), hudbu, oznaceni parkovist, sud piva na me, ohnostroj (to melo byt prekvapeni, ale protoze se ten idiot ozval, musel jsem to prasknout..) atd atd atd....
Astrovne je dobrovolne, nebyla urcena zadna castka, ale vsichni vime, kolik bankam platime za prichozi i odchozi platby, za vybery hotovosti atd...
Takze...komu se to zda moc, nejezdete. Ostatni jste vitani
Jinak ke kauze Banderas

Astrovne je dobrovolne, nebyla urcena zadna castka, ale vsichni vime, kolik bankam platime za prichozi i odchozi platby, za vybery hotovosti atd...
Takze...komu se to zda moc, nejezdete. Ostatni jste vitani

www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
je to vul ten Banderas mi ked sme isli len na 2 dnovi zraz tak sme na clena platili cca 400 sk bez ubytovania sprch cize spanie bud stan alebo auto takze si myslim ze cena za 3 dni je luxus oproti tomu co by ste inde platili a to ze sa Joel rozhodol aj dat nieco do placu sa rata inde by si zato co normalne platite 20 dali +20 lebo je tam zraz a hned by ste platili dvojnasobok podla mna to je daky zavistlivy spolu obcan UH ktory tam ma chatu a dozvedel sa o tom a na margo toho co napisal ze si Joel pustil hubu na spacir je podla mna len hlupa vyhovorka aby vsetci zacali Joela pomluvat a nikto by tam nesiel ....... KU*VA PRECO KAZDY KKT MUSI ZAVIDIET INEMU LUDIA SU PI*E A KKTI JA BY SOM TO DOSLOVA STRIELAL sry za vulgarizmy 

-
- Kontaktovat uživatele:
a zabudol som aj keby si dal JOEL 2000 korun za vikend a mal z toho 1999 korun je to jeho vec kto chce pride kto nie tak nech nechodi kua ja mam dnes ale nervy z tejto chujovskej roboty .... 

Jen by me zajimalo, kde prisel na to, ze jsem si poustel hubu na spacir, jak pise... V okoli o srazu vi jen par brigadnic, kuchynsky personal, obchodak z Radegastu a Policie CR... Jak uz nekdo zminoval elektrinu a vodu..treba vodu mam drazsi, nez skoro vsichni platite ve meste, elektrinu taky, protoze provoz nejen strediska, ale i 15-ti poulicnich lamp (celkem 4500W!) platim ja...Abych rekl pravdu, pokud by tu moznost jako ja mel kdokoli jiny z fora, mel bych snad i radost, ze je cena jaka je a ze tim pomuzu v podnikani kolegovi a nedavam moznost vydelat nekomu, kdo ke klubu nema vztah (pokud bychom se teda bavili o nejakem "zisku" z takove akce, ale to uz jsem probiral...skoda mluvit...)
Takze pokud mas Banderasi zaludek a odvahu mi tyto obvineni rict do oci, cekam. A po ceste muzes najit kemp nebo jine ubytovaci zarizeni, ktere takovou akci udela levneji
Takze pokud mas Banderasi zaludek a odvahu mi tyto obvineni rict do oci, cekam. A po ceste muzes najit kemp nebo jine ubytovaci zarizeni, ktere takovou akci udela levneji

www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Joel: Co bude za pifko ??
Cepovane: Radegast 10 + Birell
Lahvove: Plzen a cerny Kozel
+ cepovane nealko (cola a pomeranc)
Lahvove: Plzen a cerny Kozel
+ cepovane nealko (cola a pomeranc)
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Huraaa Radegast, sice jen 10° ale Radegast (U nas se vetsinou slope 12°).
Už se na sraz hrozně těšim a jesi se nekomu zdá 600 s plnou penzí hodně tak to asi žijou v jinym světě. To tuningový srazy vyjdou podstatně dráž a tady aspoň budou pořádný auta a normální lidi 

historie: Opel Astra G Caravan, r.v. 1999, Motor X16XEL, 1,6 - 16V - 74kW - 101koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
nově: Zafira B, r.v. 2006, Motor Z18XER, 1,8 - 16V - 103kW - 140koníků;-)
čau ty jedeš taky tesino no jak koukám tak severočeská divize nabírá na síle tak to je super už se těším jak malej jarda moje žena mě musí vždycky vrátit do reality 

ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000