POKEC k celorepublikovému srazu

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: CELOREPUBLIKOVÝ SRAZ, 25.-27.9 09, Smraďavka, REGISTRACE

Příspěvek od milosh »

Tak jen aby bylo jasno, to uz tady bylo ze par lidi meli nakej problem taky si udelali druhy nick ,ale zapomeli na to ze kdyz pisou porad ze stejneho PC tak modi nebo admini lehce zjisti kdopak to psal pod jakym nickem, tak Vojkuvko, priste si vypni Capslock a nezavid :?: :lol:

Je mi jasny ze provoz neni zadara ale priste to muze byt treba nekde uprostred republiky kdyz to zaridi jiny clen a neco malo na tom vydela nevidim problem, je to podnikani jako kazde jine, Joel asi neni charita predpokladam :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

je to psane z tve IP adresy tak se sam zamysli kolik mas lidi v okoli co maji pristup k tvemu netu nebo pc a toto by mohli napsat :wink:

Tady mas dukaz chytraku

Obrázek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
JoeL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeL »

Tak mili panove. Precetl jsem si tu spinu a musim reagovat. Jak uvedl antonio (nebo ktery chuj to je), podle oficialniho ceniku je ubytovani s plnou penzi 750,-/os/vikend. A za tech posranych 50,-/os/vikend budou na srazu kanci steaky, klobasy, pronajem stanů na cepovani piva a nealka, nekolik brigadniku, hudba, ohnostroj a buh vi co jeste.. Ve finale me to vyjde draz, nez vybiram. Se vam na to vyseru a bude klid...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Joeli neres to zavist je nejlepsi ceska vlastnost :roll:
JoeL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeL »

omlouvam se, ze jsem nektere slova nevyhvezdickoval, ale toto fakt ne...ale mas pravdu Miloshi...v takovych chvilich me mrzi, ze jsem v cizine nezustal jeste par mesicu a nezmenil si obcanstvi...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
Oplíček

Příspěvek od Oplíček »

No i já musím reagovat na to,co tu na foru někdo z nově přihlášených lidí psal.Joela jsem sice ještě neměl tu čest poznat,ale těším se na to.Bude to určitě fajn týpek se kterým bude moře legrace a se kterým si snad,jestli neodpadnu i zabékám u táboráku.Za sebe musím říct,že i kdyby za to chtěl Joel 1000Kč,tak bych na 100% přijel.Čekal jsem,že když jsem mu napsal,že jsem vegetarián,že v tom bude nějaký ten problém,ale on odepsal,jestli nejsem úplný vegan,že problém v tom nebude.Doufám,že mě hoch nezklame a místo nějakého toho stejku mě překvapí nějakou tou makrelou,či jinou rybou 8)

Chtěl jsem se tě zeptat Joeli,jestli by byl velký problém,kdyby jsme si dovezli bečku Ostravaru samozřejmě i s pípou?Na srazíku na štěrkovně o tom nějak padla řeč.To víš no každému šmakuje nějaké to jiné pivíčko :)
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker »

Aby vám huby neupadly....
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Nó tady to teda jede :( , Milý Bandy na obhajobu všech minulých a budoucích pořádajících sraz, v Praze jsem vybíral prachy přez účet a příchozí platba 0, ale info přez GSMB a následné zalogování a kontrola u 1 člena cca. 9Kč (a to nepočítám kolikrát přišla falešná hláška o pohybu na účtu), takže X krát 9 mínus = ??? :( a že toho bylo podstatně víc, no holt vlastní blbost), příště lépe. To že v kempu něco stojí bydlení a jídlo víme všichni a netuším z kterých zdrojů čerpají v Uherkách, ale za cenu Po-Ne na připravovaném srazu bys měl třeba v Poděbradech kemp Golf ve třech lidech v chatce tak max ubytování a to už bys doplácel (oprava zbylo by ti na 1 ráno na snídani ve třech) :( , o kempech v Práglu nemluvě (Na Korábě se nepočítá, to je ze známosti) :)
Takže když to vezmu kolem a kolem zaplatím normální taxu za bydlení, nažeru se jako King (z měho pohledu zdarma) a ještě k tomu potkám staré známé a seznámím se s novými členy. NO NEBER TO ZA TY PRACHY a komu se to zdá moc, tak jet nemusí :?: :) :) :)
PS: A na čecháčství mi kluci nesahejte (lidi uměj bejt kurvy všude ve světě, ale jen mi si z toho dokážeme udělat legraci), jednou jste se tu narodili tak co, a já, i když se to nezdá, ale jsem patriot 8) DÍKY.
Mobil : 602318645
Oton

Re: POKEC k celorepublikovému srazu

Příspěvek od Oton »

Já třeba momentálně měním zaměstnání!V tom starým jsem měl volno domluvený!A domluvím si ho i v tom novým i kdybych o to místo měl přijít!! 8) 8) 8)
Já myslím že sraz to bude superi přes maloúčast!Taky mě zklamala účast z háček atd.
Ale co se dá dělat!to bude asi Osud! :twisted:
Moc se s nebožkou těšíme na odpočinkovej vejkend od naši malé a na to jak vás poznáme 8) 8)
dada77

Příspěvek od dada77 »

HOŠI s...m na to o sraz dáme pivko pokecáme a jestli se to někomu nelíbí tak nám políbí :idea:
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Hribek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hribek »

No tak se dívím že to ještě nikdo nepřesunul do pokecu.
Antonio ty musíš být asi chuj jak lampa co?? By mne zajímalo co jste si s Joelem podělali, nevím co tě sere ale víkend za 800 se zajištěným programem to je prostě zahubičku.
Miloshi já si teda nejsem jistý 100%(jen tak 99%) ale ono pokud používáš net přes veřejnou wifi tak se skutečně může stát že pod IP adresou kde jsi byl třeba před týdnem je ted někdo jiný. Já si toho všímám třeba když hrávám online NHL ža mám každou chvíli jinou IP adresu. Tak s tím obviněním Vojkůvky bych si nebyl tak jistý.
M.erik

Re: POKEC k celorepublikovému srazu

Příspěvek od M.erik »

JoeLi:
Bych to neřešil, kdo nechce ať si cásne pařátem. Kdo prudí ať si uleví.
Narovinu můžu říct, že udělat sraz jen SO/NE je celkem nešťastný zvlášť pro ty co jedou větší štreku!
Dovolenou jsem si taky už vyhandloval, tak nás čekej hlava nehlava v den kdy jsem se domluvili.

Předrazík byl super i v limitované účati!!!! A sraz bude super taky a nezáleží na počtech osob!
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Kazdopadne, at uz to byl nebo nebyl on, tak ten prispevek je psan od stejneho ISP.

Vojkuvko a ty nebud urazlivy, jak patnactilety haj*l.

Ja jeste doplnim vypis WHOIS:
% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: This output has been filtered.
% To receive output for a database update, use the "-B" flag.

% Information related to '85.92.41.0 - 85.92.41.255'

inetnum: 85.92.41.0 - 85.92.41.255
netname: INEXT-NET-41
descr: INTERNEXT 2000
descr: Vsetin
country: CZ
admin-c: RH163-RIPE
tech-c: RH163-RIPE
remarks: INFRA-AW
status: ASSIGNED PA
mnt-by: INEXT-CZ-MNT
mnt-domains: INEXT-CZ-MNT
source: RIPE # Filtered

person: Radim Hajek
address: INTERNEXT 2000, s.r.o.
address: Palackeho 166
address: Vsetin
address: 755 01
address: The Czech Republic
phone: +420 576 510000
fax-no: +420 571 411734
nic-hdl: RH163-RIPE
abuse-mailbox: abuse@inext.cz

% Information related to '85.92.32.0/19AS25424'

route: 85.92.32.0/19
descr: INTERNEXT 2000
origin: AS25424
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Vojkuvko znovu opakuji nebud jak nejaky patnactilety urazlivy smrad.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Saša

Příspěvek od Saša »

Chlapi to se mi nějak nepozdává,Vojkůvku znám osobně je to nadšený Géčkař a na velký sraz máme jet spolu,podle mě je ten víkendový sraz za velmi slušný peníz,Joeli na blbečky nereaguj. 8)
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Odpovědět