Je mi jasny ze provoz neni zadara ale priste to muze byt treba nekde uprostred republiky kdyz to zaridi jiny clen a neco malo na tom vydela nevidim problem, je to podnikani jako kazde jine, Joel asi neni charita predpokladam

, Milý Bandy na obhajobu všech minulých a budoucích pořádajících sraz, v Praze jsem vybíral prachy přez účet a příchozí platba 0, ale info přez GSMB a následné zalogování a kontrola u 1 člena cca. 9Kč (a to nepočítám kolikrát přišla falešná hláška o pohybu na účtu), takže X krát 9 mínus = ???
 , Milý Bandy na obhajobu všech minulých a budoucích pořádajících sraz, v Praze jsem vybíral prachy přez účet a příchozí platba 0, ale info přez GSMB a následné zalogování a kontrola u 1 člena cca. 9Kč (a to nepočítám kolikrát přišla falešná hláška o pohybu na účtu), takže X krát 9 mínus = ???  a že toho bylo podstatně víc, no holt vlastní blbost), příště lépe. To že v kempu něco stojí bydlení a jídlo víme všichni a netuším z kterých zdrojů čerpají v Uherkách, ale za cenu Po-Ne na připravovaném srazu bys měl třeba v Poděbradech kemp Golf ve třech lidech v chatce tak max ubytování a to už bys doplácel (oprava zbylo by ti na 1 ráno na snídani ve třech)
 a že toho bylo podstatně víc, no holt vlastní blbost), příště lépe. To že v kempu něco stojí bydlení a jídlo víme všichni a netuším z kterých zdrojů čerpají v Uherkách, ale za cenu Po-Ne na připravovaném srazu bys měl třeba v Poděbradech kemp Golf ve třech lidech v chatce tak max ubytování a to už bys doplácel (oprava zbylo by ti na 1 ráno na snídani ve třech)   , o kempech v Práglu nemluvě (Na Korábě se nepočítá, to je ze známosti)
 , o kempech v Práglu nemluvě (Na Korábě se nepočítá, to je ze známosti)   

DÍKY.
 DÍKY. 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |