Nó tady to teda jede

, Milý Bandy na obhajobu všech minulých a budoucích pořádajících sraz, v Praze jsem vybíral prachy přez účet a příchozí platba 0, ale info přez GSMB a následné zalogování a kontrola u 1 člena cca. 9Kč (a to nepočítám kolikrát přišla falešná hláška o pohybu na účtu), takže X krát 9 mínus = ???

a že toho bylo podstatně víc, no holt vlastní blbost), příště lépe. To že v kempu něco stojí bydlení a jídlo víme všichni a netuším z kterých zdrojů čerpají v Uherkách, ale za cenu Po-Ne na připravovaném srazu bys měl třeba v Poděbradech kemp Golf ve třech lidech v chatce tak max ubytování a to už bys doplácel (oprava zbylo by ti na 1 ráno na snídani ve třech)

, o kempech v Práglu nemluvě (Na Korábě se nepočítá, to je ze známosti)
Takže když to vezmu kolem a kolem zaplatím normální taxu za bydlení, nažeru se jako King (z měho pohledu zdarma) a ještě k tomu potkám staré známé a seznámím se s novými členy. NO NEBER TO ZA TY PRACHY a komu se to zdá moc, tak jet nemusí

PS: A na čecháčství mi kluci nesahejte (lidi uměj bejt kurvy všude ve světě, ale jen mi si z toho dokážeme udělat legraci), jednou jste se tu narodili tak co, a já, i když se to nezdá, ale jsem patriot

DÍKY.