Přijedu, ale nemyju a neuklízím. V poslední době, když umyju, tak prší.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Podle počasí. Jak bude chcát, tak moc dlouho nee. tak o půl by sme jeli. Ale jestli bude obstojně (podle dnešní předpovědi chcát nemá) tak do 14:45 zhruba... +-
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Takže za dva dny - 15.3.2008 sraz na parkovišti u Tesco Hrabová ve 14:00 a mezi půl třetí a třetí pojedem na parkoviště k FER@NET kafé do Mariánek.
Frydex...................................Cobein.................................hans.............................
Zigi.......................................Gallo.....................................HANYS..........................
Astra - R@SAG ......................Saša....................................IGI.............................?
Dajin.....................................Boči......................................Šmudla........................?
Melodi_Boy............................alpin.. .................................
Schumak...............................Spermin ..............................
MAJK......................................Luboš X17DTL .....................
Okura....................................Samothe ??..........................
Vavatko.................................kabrioletak ??......................
Naposledy upravil(a) Frydex dne 13 bře 2008, 16:37, celkem upraveno 3 x.
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
To bylo co? Já tam viděl za 14 dní, ale někdo mě předběhl a opravil.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Jo, ja sem to zkopíroval z dřívějšího příspěvku, abych to aktualizoval a zapoměl sem to přepsat... ale už tam je "za dva dny"... takže sorráč. chyba napravena po 30 vteřinách .. (a ty ses mezi tím podíval )
Naposledy upravil(a) Frydex dne 13 bře 2008, 16:35, celkem upraveno 1 x.