Mobil s dotykovým displejem

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Stigi

Re: mobil s dotykovým displejem

Příspěvek od Stigi »

Ten OS bych neviděl jako závadu. Já ještě nevím, který mobil si koupím, ale pokud bude bez OS, budu jen rád...
Reklama

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina »

Jsem jen ženská a abych pravdu řekla, absolutně nevím, jaký je u téhle cenové kategorie rozdíl v telefonech s OS a bez OS. Jestli to umí to samé, tak je to vlastně jedno...
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Stigi

Příspěvek od Stigi »

Já se v mobilech taky extra nevyznám, co jsem ale zjistil, po tom, co jsem měl Windows mobile a nyní Android, tak že se to občas seká, je to pomalý atp.
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

zmrzko: mrkni ještě na www.mobilmania.cz je tam katalog mobilů a perfektně tam funguje srovnání 2 a více mobilů, vem si třeba jako základ ten Samsung Galaxy Ace a dej si ho srovnat např. s LG OO, HTC Wildfire, ... a porovnej si jejich parametry
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Na klasické použití mobilu, jako volání, sms, sem tam internet není OS třeba, stačí jeho výbava. Os je pro lidi, co si chtějí v podstatě celý telefon překopat k obrazu svému a takový telefon toho vždycky bude umět více. Navíc OS je díky své otevřenosti a hardwerovým požadavkům nestabilnější prostředí a zamrzání systému je podstatně častější, než u běžného telefonu.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
Obrázek Obrázek O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

jo, tak pod tohle se podepíšu, už jsem si postesknul nad svojí stařenkou N6300 :cry:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Stigi

Příspěvek od Stigi »

přesně tak, proto dávám mobil s OS pryč, a chci zpátky zase něco normálního
ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála »

zrovna dneska sem jen tak z nudy koukal co bych si jako koupil za telefon :D A jelikoz sem zatizeny na SE, nemam rad dotykovou klavesnici (kdyz ridim, je lepsi klasicka, kdy ty tlacitka nahmatnes :D ) ale zase na takove to domaci smrdlani, ten dotyk neni spatnej... pak wi-fi a gps dneska uz povinnost, tak me nadchnul tenhle kousek http://mobilenet.cz/preview/clanek.php? ... lni-skvost :) to hf me pride docela fajn, jelikoz dost posloucham music a ze to nema os je jedine dobre a at si rika kdo chce co chce... nepotrebuju mobil s funkcema pomalu jak notebook... od toho mam hen onen :D no nic to ja jen tak, ze se tu o tom bavite :lol:
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Stigi píše:přesně tak, proto dávám mobil s OS pryč, a chci zpátky zase něco normálního
To je pravda. Navíc bohužel platí heslo: Co na tom, že použitelnost dotykového telefonu je asi o 70% horší, než u telefonu s klasickou klávesnicí, když trh si to žádá.... Prokletý U-Phone.... :evil:
Navíc to neustálé patlání po displeji prstem je hnus....
Naposledy upravil(a) Majesty dne 01 čer 2011, 20:17, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Obrázek O nás
Mitom

Příspěvek od Mitom »

2 Majesty: Tak to bych si s Tebou dovolil polemizovat - mám už v pořadí druhý mobil s OS a vždy jsem skončil u jiné ROM, než u té, která je ofi pro CZ trh (CZ je vždy po čase obstarožní, podpora není nikdy taková jako pro větší trhy), nehledě na to, že pokud si tam dáš nějakou z těch nových a odladěnou a zbavenou toho balastu, který tam vždy výrobce nacpe, protože si myslí, že to všichni potřebují, tak je naopak stabilnější, zabírá méně místa v paměti a je tudíž rychlejší....čili mi momentálně nezamrzá - a již pěkně dlouho nic ;)
P.S. Naopak já bych si asi jen tak nekoupil předražený krám, kde je nahráno plno věcí, které nepotřebuji a to co chci tam nedám.
Naposledy upravil(a) Mitom dne 01 čer 2011, 20:20, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek
Stigi

Příspěvek od Stigi »

fuj, za mobil bych nikdy nedal víc jak 5 tisíc :mrgreen:
Majesty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majesty »

Mitom: Jistě, ovšem pouze ve srovnání s tou původní originální ROM. Při srovnání s běžným telefonem nikdy, ani s takovou ROM, nedosáhneš takové stability. To je fakt, nicméně já osobně bych telefon bez OS nechtěl, protože....... (zde možno doplnit asi milion důvodů) Navíc dneska je možné do jednoho telefonu vrazit i dva různé OS najednou a tak dále....
Jinak já mám momentálně originální ROM českou asi s miliardou různých programů, úprav a skinů a se zamrzáním nemám nejmenší problém....
Naposledy upravil(a) Majesty dne 01 čer 2011, 20:22, celkem upraveno 1 x.
Obrázek Obrázek O nás
ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála »

Stigi: aktualni cena je nakych cca 4700kc :lol:

jezis to by me fakt bavilo koupit si mobil a furt ho instalovat a preinstalovavat a ladit jak nakej komp, ten kram ma volat, fotit, poustet hubu a filmy :D + net, hlavne net :D
Naposledy upravil(a) ála dne 01 čer 2011, 20:23, celkem upraveno 1 x.
Mitom

Příspěvek od Mitom »

2 Majesty: Jak říkám, když jsem to vychytal, nic mi nikdy nezamrzlo ;) A správně píšeš, že je milión důvodů, proč raději mobil s OS, když už za to mám dát takový balík peněz, tak ať to není jenom "cihla" na hovory. :wink:
Jinak samosebou nezavrhuji normální klasické mobily - ale nelíbí se mi, že stojí tolik peněz. Za ten balík si už představuju něco jiného ;)
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek
Stigi

Příspěvek od Stigi »

ála píše:Stigi: aktualni cena je nakych cca 4700kc :lol:

jezis to by me fakt bavilo koupit si mobil a furt ho instalovat a preinstalovavat a ladit jak nakej komp, ten kram ma volat, fotit, poustet hubu a filmy :D + net, hlavne net :D

jo tak to soráč, já jsem jen kouknul dolů na cenu a radši jsem to hned zavřel, jsem myslel že je to zase nějaká nová bomba na trhu :mrgreen:
Odpovědět