Nejkvalitnejsi motorizace v ASTRICE
Závady
Mám 1.6 16v a jen mi jednou odešel alternátor, ale to se může stát i na jiné motorizaci, takže tento motor je OK. Jen papá olej......
- Reklama
Re: Závady
Tak to moc OK není, když žere olejklf píše:Mám 1.6 16v a jen mi jednou odešel alternátor, ale to se může stát i na jiné motorizaci, takže tento motor je OK. Jen papá olej......

Já myslím, že 1,6 8V je bezkonkurenční-v kadettu (resp.Pontiac Le Mans) to byl opravdu absolutně bombovní motor..
Mechanik přímo v Oplu říká, že nejlepší z těch novějších benzínů je 1,6 16V..je fakt, že krom oleja tomu nemůžu vytknout vůbec nic-poměr spotřeba a výkon
Mechanik přímo v Oplu říká, že nejlepší z těch novějších benzínů je 1,6 16V..je fakt, že krom oleja tomu nemůžu vytknout vůbec nic-poměr spotřeba a výkon
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Princ William
ja mam x18xe1 a nestezuji si. sice jsem uz daval novej agr (coz neni vyjimkou i u jinejch motoru) ale jinak tenhle motor jede jako cert
a ta nadherna spotreba. muj dlouhodobej prumer je 6.7l/100km a to to rozhodne nesetrim kdo mi zna vi ze nekecam
ale verim tomu ze se najde i jinej lepsi motor ale jak rikam jsem max spokojenej
ale ted budu volit y22dtr
uz jen kvuli mensi spotrebe ve meste a pri vyssich rychlostech na dalnici
hlavne v nemecku 

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:ja mam x18xe1 a nestezuji si. sice jsem uz daval novej agr (coz neni vyjimkou i u jinejch motoru) ale jinak tenhle motor jede jako cert![]()
a ta nadherna spotreba. muj dlouhodobej prumer je 6.7l/100km a to to rozhodne nesetrim kdo mi zna vi ze nekecam
![]()
![]()
![]()
![]()
ale verim tomu ze se najde i jinej lepsi motor ale jak rikam jsem max spokojenej
hlavne v nemecku
to mi řekni jak to děláš já mám pořád 9.5l/km
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
Moje ASTRA
- Princ William
ja te ani nevim..... proste mam najezdeno cca 20t co jsem to koupil a rekl bych ze tak 15tkm mam po dalnici a tam kdyz aspon drobet drzis tech povolenejch tak takovou spotrebu budes mit taky. samo ze se da jezdit i pres 10l/100km ale to uz tomu davas jako docela festRoubik píše:Princ William píše:ja mam x18xe1 a nestezuji si. sice jsem uz daval novej agr (coz neni vyjimkou i u jinejch motoru) ale jinak tenhle motor jede jako cert![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hlavne v nemecku
to mi řekni jak to děláš já mám pořád 9.5l/km

Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
...
Mojí Astruši (X14XE) bude letos 9 let a servisy zná zatim jen zvenku... Samozřejmě kromě prohlídek...
Zatim se drží...vše původní...počet závad = 0 (dokonce i protokol z STK - bez závad)
Olej nežere...benzín žere s mírou
Zatim se drží...vše původní...počet závad = 0 (dokonce i protokol z STK - bez závad)
Olej nežere...benzín žere s mírou

Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Tak bych trochu oživil toto téma..dneska jsem navštívil známého co pracuje v autobazaru (ten samý člověk nám dotáhl z něm stávající Astru
) a povídal, že ohledně Opla všecko super, ale že naftové dvoulitry (74kw tuším) je ten největší shit. Že každý druhý u nich prodaný opel s tímto motorem se vrací v reklamaci kvůli svému "již proslulému" paliovému čerpadlu, že tomuto motoru se mám vyhnout velikým obloukem!

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
No tak to je pravda muzu potvrdit i 2,2 DTI
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Cekal jsem zese nekdo ozve
kamarad ma motor 2,2 DTI ale ne v astre ale V OMEZE a uz tam menil 2X cerpadlo za 2Roky,takze 1 rok 1 cerpadlo 

Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....