Nejkvalitnejsi motorizace v ASTRICE

Co se jinam nehodí pište sem
KLF

Závady

Příspěvek od KLF »

Mám 1.6 16v a jen mi jednou odešel alternátor, ale to se může stát i na jiné motorizaci, takže tento motor je OK. Jen papá olej......
KLF
Astra G Caravan X16 XEL (100 edition)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Reklama

Majla

Re: Závady

Příspěvek od Majla »

klf píše:Mám 1.6 16v a jen mi jednou odešel alternátor, ale to se může stát i na jiné motorizaci, takže tento motor je OK. Jen papá olej......
Tak to moc OK není, když žere olej :roll:
Salám

Příspěvek od Salám »

Já myslím, že 1,6 8V je bezkonkurenční-v kadettu (resp.Pontiac Le Mans) to byl opravdu absolutně bombovní motor..
Mechanik přímo v Oplu říká, že nejlepší z těch novějších benzínů je 1,6 16V..je fakt, že krom oleja tomu nemůžu vytknout vůbec nic-poměr spotřeba a výkon
medva1

Příspěvek od medva1 »

Měl bych se rvát za 1,4 16V, ale podle zkušeností jednoznačně DTI motory :D :shock: :D :shock:
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
Princ William

Příspěvek od Princ William »

ja mam x18xe1 a nestezuji si. sice jsem uz daval novej agr (coz neni vyjimkou i u jinejch motoru) ale jinak tenhle motor jede jako cert :lol: :lol: a ta nadherna spotreba. muj dlouhodobej prumer je 6.7l/100km a to to rozhodne nesetrim kdo mi zna vi ze nekecam :lol: :lol: :lol: :lol: :!: ale verim tomu ze se najde i jinej lepsi motor ale jak rikam jsem max spokojenej :!: ale ted budu volit y22dtr :!: uz jen kvuli mensi spotrebe ve meste a pri vyssich rychlostech na dalnici :arrow: hlavne v nemecku 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Roubik

Příspěvek od Roubik »

Princ William píše:ja mam x18xe1 a nestezuji si. sice jsem uz daval novej agr (coz neni vyjimkou i u jinejch motoru) ale jinak tenhle motor jede jako cert :lol: :lol: a ta nadherna spotreba. muj dlouhodobej prumer je 6.7l/100km a to to rozhodne nesetrim kdo mi zna vi ze nekecam :lol: :lol: :lol: :lol: :!: ale verim tomu ze se najde i jinej lepsi motor ale jak rikam jsem max spokojenej :!: ale ted budu volit y22dtr :!: uz jen kvuli mensi spotrebe ve meste a pri vyssich rychlostech na dalnici :arrow: hlavne v nemecku 8)

to mi řekni jak to děláš já mám pořád 9.5l/km
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport
Moje ASTRA
spermin

Příspěvek od spermin »

Motýlí noha. Co mi chudáci sloni v porcelánu :?: :?:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Sweet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sweet »

Jo jo teď jsem taky na 8,5 až 8,9l to podle toho jak moc spěchám. Ale v létě sem v pohodě jezdil za 7,5l a když jsem se jo svezl tak to vylezlo na 7,8l.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Roubik píše:
Princ William píše:ja mam x18xe1 a nestezuji si. sice jsem uz daval novej agr (coz neni vyjimkou i u jinejch motoru) ale jinak tenhle motor jede jako cert :lol: :lol: a ta nadherna spotreba. muj dlouhodobej prumer je 6.7l/100km a to to rozhodne nesetrim kdo mi zna vi ze nekecam :lol: :lol: :lol: :lol: :!: ale verim tomu ze se najde i jinej lepsi motor ale jak rikam jsem max spokojenej :!: ale ted budu volit y22dtr :!: uz jen kvuli mensi spotrebe ve meste a pri vyssich rychlostech na dalnici :arrow: hlavne v nemecku 8)

to mi řekni jak to děláš já mám pořád 9.5l/km
ja te ani nevim..... proste mam najezdeno cca 20t co jsem to koupil a rekl bych ze tak 15tkm mam po dalnici a tam kdyz aspon drobet drzis tech povolenejch tak takovou spotrebu budes mit taky. samo ze se da jezdit i pres 10l/100km ale to uz tomu davas jako docela fest :!: ja se snazim na dalnici kdyz vim ze bude kopec dolu to drobet rozjet a pak uplne pustim plyn ale nevyrazuju a to docela serti benzin taky vono se to nezda ale kdyz nevyrazujes a porad tam mas nakej kvalt tak prave usetris troufnul bych si tvrdit i 1l/100km :!: nevim ale ja si to nemuzu vynachvalit. ta spotreba se mi fakt libi :!: nevim treba mam v motoru kouzelnika a ten to tam robi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale je fakt ze v minulou zimu kdyz jsem jezdil po meste za mrazu popojizdky tak jsem byl porad na 10l/100km at jsem delal co jsem delal. samo ze takovouhle spotrebu nemam porad. to bych musel vzit ucty co jsem projezdil a co jsem najezdil a urcite by to bylo tak neco mezi 7,5-8,5l protoze zacatky byly horsi a prece jen clovek se taky chce nekdy povozit a ne porad jezdit jako louda na spotrebu :!:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Slag

...

Příspěvek od Slag »

Mojí Astruši (X14XE) bude letos 9 let a servisy zná zatim jen zvenku... Samozřejmě kromě prohlídek...
Zatim se drží...vše původní...počet závad = 0 (dokonce i protokol z STK - bez závad)
Olej nežere...benzín žere s mírou :lol:
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Salám

Příspěvek od Salám »

Tak bych trochu oživil toto téma..dneska jsem navštívil známého co pracuje v autobazaru (ten samý člověk nám dotáhl z něm stávající Astru :D ) a povídal, že ohledně Opla všecko super, ale že naftové dvoulitry (74kw tuším) je ten největší shit. Že každý druhý u nich prodaný opel s tímto motorem se vrací v reklamaci kvůli svému "již proslulému" paliovému čerpadlu, že tomuto motoru se mám vyhnout velikým obloukem!
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

No tak to je pravda muzu potvrdit i 2,2 DTI
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

To jsou mi novinky, kdepak jsi na to prisel :lol: Mam krapet jine informace :wink:
Majklus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majklus »

Cekal jsem zese nekdo ozve :lol: kamarad ma motor 2,2 DTI ale ne v astre ale V OMEZE a uz tam menil 2X cerpadlo za 2Roky,takze 1 rok 1 cerpadlo :!:
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Jakej rok vyroby?
Jinak 2,5TD od BMW je udajne taky smejd (velka poruchovost) - ve skutecnosti je to neskutecnej drzak, akorad se nesmi hnat za studena...
Odpovědět