Vdo Dayton MS 4100

Vše o zapojení repro, radia atd..
Trdlo

Vdo Dayton MS 4100

Příspěvek od Trdlo »

Mám možnost koupit VDO Daytom MS 4100, doporučíte mi ho? Respektive, bude mi komunikovat s volantem a displayem? A jak je to se zapojením, gps anténou apod? Hledal jsem k němu na netu info, ale téměř nic jsem nenašel, jen něco málo přímo na VDODAYTON.COM
END
Reklama

Marky

Příspěvek od Marky »

Tady máš AJ manuál, tak jukni na to jestli Ti to pomůže. V každém případě zesilování dle rychlosti to má, ale displej a ovládaní z volantu ne :? .
http://www.vdodayton.com/default2_and_f ... 10238.aspx

Kupodivu pro to existují i nové mapy, takže bys s tím zabloudit nemusel :D .
http://www.dantotec.de/product_info.php ... -2008.html

Dá se k tomu připojit changer, nebo pokud ne, tak z něj alespoň uděláš AUX vstup.

Jinak v astře by to nemuselo vypadat až tak zle.
Obrázek
Jedinej ovladač co jsem pro to našel je uveden v manuálu a je podobný tomuto :?
Obrázek
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Já ho taky koupil, je škoda, že je to jen anglick, nebo německy, jinak hraje dobře. Podle výstupů vzadu to s diplejem ani s volantem komunikovat nebude. CD changer k tomu připojit jde, má to 8pinovou svorkovnici, ale hranatou, já mám u svého kulatou, tak budu zkoušet redukci. Jinak to rádio vypadá dobře. GPS anténa je přímo k rádiu, akorát ji musíš protáhnout od kaslíku rádia někam na palubku, prostě aby příjmala, je magnetická, takže uchycení na kov v pohodě.

Jetli se můžu zeptat jakou máš cenovku za něj?? A má to bezchybný displej, já co jsem se zatím setkal tak některé segmenty na něm nefungují - i můj případ, ale je to ještě celkem čitelné. Se ještě musím poptat, jestli ten displej jde někde opraavit.

A k připojení na ISO konektor musíš buď dát redukci, protože potřebuješ jen ty dva konektory, nebo odstřihnout z konektorů v autě ten na displej a ovládání z volantu, já to odstřihl (jen se přestřihnou plasty, které ty konektory spojují.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Můžu ho mít za trojku, bez vadných bodů, s mapou evropy. Ale stále ještě si to rozmýšlím.
END
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Tak to ber, to je hodně dobrá cena, já ho viděl za 5.000 s vadnýma bodama. Já za něj sice dal pár kaček, ale ještě není úplně funkční.
Dj.radim

Re: Vdo Dayton MS 4100

Příspěvek od Dj.radim »

Je to šikovná věc,ale ten vzhled je příšerný. Já jsem si koupil na aukru půl roku starou garmin nüvi 350 s podrobnou celou Evropou a dal jsem za ni 5000Kč.Nová stojí 10 300Kč + mapy 4800Kč.V tom rádiu navi bude na dvě věci. :roll:
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Charlie píše:Tak to ber, to je hodně dobrá cena, já ho viděl za 5.000 s vadnýma bodama. Já za něj sice dal pár kaček, ale ještě není úplně funkční.
No na netu je na prodej jedno za 3.500,- s vadnejma bodama a nevím, zda jsou k němu mapy, tohle je v poho a i s mapou. Ale furt se nemůžu rozhodnout. Nějak by mi na něm asi chybělo to ovládání na volantu. :(
END
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Já mam ČR a Evropu 2006, ale nevim co všechno tam je, páč jsem to ještě v autě nerozchodil, ale předemnou to měli v dodávce a řidič si prý stěžoval jen na anglické menu.
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Nemáte někdo schéma jak udělat redukci na CD měnič, u tohodle rádia je 8mi pinová hranatá a já mám měnič s osmipinovou kulatou. Ale nevím který pin připojit na který. Nebo kde tuhle redukci sehnat. Já je někde na netu viděl, a teď to nemůžu najít.
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Charlie píše:Nemáte někdo schéma jak udělat redukci na CD měnič, u tohodle rádia je 8mi pinová hranatá a já mám měnič s osmipinovou kulatou. Ale nevím který pin připojit na který. Nebo kde tuhle redukci sehnat. Já je někde na netu viděl, a teď to nemůžu najít.
Nějaky info sice k Carin 440, ale bude to asi stejny.
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/106 ... .66MB.html
Jsou tam označeny co je co na kerym pinu (Pin_RC_959-759.pdf), tak když si najdeš schema pinu u teco CDměniče, tak bys to měl dat dohromady ;)
Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie »

Díky, kouknu na to.
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Sehnal sem mapy VDO_East_Europe_plius_01-2007, mechanika CD načte, ale neni na vyber zadny cil :(
Pak jestě VDO Dayton NAVTEQ Eastern Europe Map - 2007-2, ale to jenom pošrotuje a vyplyvne nazpatek
:cry:

Na CD v abstractu bylo uvedeno toto:

Kód: Vybrat vše

This medium contains a digital road map database for the CARiN- and VDODayton navigation compatible systems.
The medium can be used in `product' target-systems, for the "CARiN on PC" application, and for CARSiM.

Tool                 :4.0.03
Date                 :2007-03-09
Operator             :uida1687
CD number            :18565
Medium               :Master CD
Navigation databases:
                      .../prod/NavTech/europe/eeu/eeu_hw_nt_nt_06Q4_20070308p.cpr
Type                 :non C-IQ
Event Texts          :carinet16s2048.20041130
TPD Database         :Not available
IBA Database         :Not available
CARINSYS File        :Not available
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Navteq v tom chodit nebude ta je pro bmw. Ale chodí v tom mapy pro barevnou navi carminat.
END
hrubost

Příspěvek od hrubost »

Trdlo píše:Navteq v tom chodit nebude ta je pro bmw. Ale chodí v tom mapy pro barevnou navi carminat.
Takže myslíš že tam pojede Mapa Polski Tele Atlas Vdo Dayton 2007-2008 je psaná pro Carminat s obrazovkou ?

Originál co tam byl byl od NAVTECH (ne navteq) Germany with major roads of europe a běhá mi tam VDO Dayton Navteq Austria, Switzerland, Czech Republic, Southern Germany, Northern Italy & Europe 2006

Až budu mít chvilku tak si přečtu forum na renaultu u tech carminat.
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Navteq, navtech, při googlování jsou nalezeny oba tvary, ale je to to samý. Hele, pokud prolezeš Renault forum, jsou tam nějaký odkazy na mapy, topic šipková navigace carminat. Jinak máš SZ.

Jo a charlie, pošli mi prosím přes SZ tvoji adresu, už měsíc se mi tu pro tebe válí CD. :wink:
END
Odpovědět