AAA auto LOL

Co se jinam nehodí pište sem
green
Kontaktovat uživatele:

AAA auto LOL

Příspěvek od green »

Chlapci z AAA vědí jak na zákazníky. Ještě že mají "uznávaný certifikát kvality" :lol: :lol: :lol:
http://galerie.autorevue.cz/showfull.php?photo=13102
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.php?photo=13101
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
Reklama

Salám

Příspěvek od Salám »

Zdání klame..ve skutečnosti je to nadupaný bourák čerstvě zajetý :lol:
Dj.radim

Příspěvek od Dj.radim »

chi. to jsi trefil ! :lol: :lol:
Gallo

Příspěvek od Gallo »

Zigi píše:Výbava : 5 sedaček :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No, já škodlivku měl a napočítal v ní jen čtyři sedačky;) Spíš bych to formuloval jinak, možnost nacpat při troše štěstí pět lidí do auta a pak se uspěšně rozjet;)))))
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

To znám. Nás jelo 10 ve 105. Kámoš řídíl, no řídíl, jediný co dělal, že šlapal na pedály. Já jsem mu řadil a kámoška točila volantem. Zbytek lidí křičeli, ať zastavíme. No, zážitek na celý život. :lol:
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
sabelt

hh

Příspěvek od sabelt »

Panové :D tak jestli máte video či fotku 10 - 11 lidi v šade tak to mi hned pošlete :D Ne že bych nevěřil, jen bych se rád taky zasmál :)
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Zigi píše:Foto fakt nemám, bylo to kolem 4hod ráno jak jsme se vraceli z diskotéky a tam foťák nenosím :)
Prostě představ si 5 lidí vpředu a 6 vzadu, nohy venku...atd, prostě masakr, by mě zajímalo, co by na to řekli policajti, kdyby nás zastavili :lol: :lol:
No ja mám s policajtama taky dobrej for, ale to se stalo..tenkrat sme jeli v aute v 6lidech a zastavily nas policajti. Tak už jsme si říkaly že je to v pr... a někdo z nás holt bude muset vystoupit a jít pěšky. No řidič vystoupil dával papíry jeden policajt si je prohlížel a druhej koukl do auta a počítal.....pak se otočil za tím druhým a řekl je jich 5 je to v pohodě :lol: ..ten vůl nepočítal řidiče co stál venku a v klidu nás pustily dál 8)
green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green »

[/quote]No ja mám s policajtama taky dobrej for, ale to se stalo..tenkrat sme jeli v aute v 6lidech a zastavily nas policajti. Tak už jsme si říkaly že je to v pr... a někdo z nás holt bude muset vystoupit a jít pěšky. No řidič vystoupil dával papíry jeden policajt si je prohlížel a druhej koukl do auta a počítal.....pak se otočil za tím druhým a řekl je jich 5 je to v pohodě :lol: ..ten vůl nepočítal řidiče co stál venku a v klidu nás pustily dál 8)[/quote]

Týýý woe, tak teď jsem si spravil náladu, takhle jsem se ještě nezasmál, to jsou vemena, óóó bóóóže!!!
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Taky mám jednu komickou historku od známýho. Pravdivá je ale 50% na 50%. Vyprávěl mi, jak jel ve večerních hodinách s kolegama z práce z hospody. Byli tři a všichni byli pořádně sťatí. :lol: Kličkovali po cestě, jak se na opilé řidiče sluší a patří. V tom je předjelo policejní auto, blikl maják a rozsvítila se červená stopka. Než policajti zastavili, tak ten známý zašlajfoval a přelezl si do zadu do auta a sedl si doprostřed mezi ty svoje kolegy. K autu přišel policajt s baterkou, posvítil na řidiče, ten nikde, tak posvítil du zadu a zvolal. Kde je řidič??? Ten co seděl u okýnka, stáhl okýnko a řekl. Ty jsi policajt, tak si na to přijď sám. Policajt prej zbledl, zrudl a pak se otočil, zhasl baterku a odkráčel. :wink:
Caravan
Obrázek
Obrázek
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

synologic píše:Taky mám jednu komickou historku od známýho. Pravdivá je ale 50% na 50%. Vyprávěl mi, jak jel ve večerních hodinách s kolegama z práce z hospody. Byli tři a všichni byli pořádně sťatí. :lol: Kličkovali po cestě, jak se na opilé řidiče sluší a patří. V tom je předjelo policejní auto, blikl maják a rozsvítila se červená stopka. Než policajti zastavili, tak ten známý zašlajfoval a přelezl si do zadu do auta a sedl si doprostřed mezi ty svoje kolegy. K autu přišel policajt s baterkou, posvítil na řidiče, ten nikde, tak posvítil du zadu a zvolal. Kde je řidič??? Ten co seděl u okýnka, stáhl okýnko a řekl. Ty jsi policajt, tak si na to přijď sám. Policajt prej zbledl, zrudl a pak se otočil, zhasl baterku a odkráčel. :wink:
tak tomu moc nevěřím...a hlavně nesnáším vožralý za volantem to bych střílel :evil:
synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Ožralce za volentem taky nesnáším. Něco pravdy na tom asi bude. Ten dotyčný není tak chytrý, aby si to vymyslel. :lol: Ale na druhou stranu to mohl někde slyšet, tak si tu historku jen přivlastnil. Ale v tom případě se to asi fakt stalo, jen někomu jinýmu. :wink: Tak to berte jako vtip.
Caravan
Obrázek
Obrázek
onko

Příspěvek od onko »

ale toto je pravda!
minuly rok ma v meste predbehla "civilna fabka s radarom" a odstavili ma nabok pri ceste. Vystupil podotýkam SLUSNY policajt a hned zacal:
Pan vodic preco nemate zapnute bezpecnostne pásy?
A ja mu hovorim: Z toho isteho dôvodu prečo Vy nemate zapnute svetlá-zabudol som. /bol 15.oktober prvy den povinneho svietenia/ POZREL na mna a na svoje auto a bez slova odisiel. Cez okno som pocul ako hovori vodičovi:"KO.. zapni si svetla" A moja žena dodnes rada spomína ako si za ušetrných 2000,- kúpila nove topánky. :P
ASTRA G 17DTI 2001
Spin

Příspěvek od Spin »

Taky jsem slyšel jednu historku. To bylo v době, kdy se ještě nesvítilo celý den.
Řidiče zastavili a chtěli něco najít. Zkontrolovali pásy, doklady, gumy, lékarničku a pořád nic. Bylo to už k večeru a jednoho napadlo. "Pane řidiči, vy jste neměl rozsvícené světla a když jsme Vás zastavili, tak již byla snížená viditelnost." Řidič se zamyslel a říká: " Kdyby byla snížená viditelnost, tak byste mě museli zastavovat červeným světlem, ale Vy jste mě zastavolali červeným terčem."
Takže taky srazili podpadky a odtáhli.

P.S. Všimli jste si taky jak policajti soustavně porušují dopravní předpisy? Stání v zákazu zastavení je to nejmenší!
Astra 2.0DTI Caravan, CDX, Y20DTH, 2001
Svaja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svaja »

tak ja vam taky neco o cajtech povim,todle se mi stalo:
jel jsem jeste svoji skodou 105 ze skoly a jelikoz sem mel spatny gumicky v brzdovym valci tak mi tekla brzdovka primo na koberec u ridice a najednou prestala tyct a auto brzdit :lol: tak sem jel pomalejs a dobrzdoval sem ruckou.v tom me v obci zasatvily policajti,tak sem trhave zatah rucku az sly kola do smyku,podotykam ze jen blbec by nepoznal ze sem brzdil ruckou :wink: policajt zkontroloval doklady a rek mi:''nesviti vam brzdove svetlo'' a chtel abych slap na brzdu,tak sem na ni slap a on rika:''ted zas funguje tak pokracujte...no ja byl hotovej,takovyho blba sem jeste nepotkal
můj život vlastně měří 400metrů !!!
spermin

Příspěvek od spermin »

Taky přidám. Můj zážitek. Jednou jsem musel zaparkovat v centru OV a bylo volno jenom na invalidech.
Byl rok 92. Po návratu za 3 hod. bylo všude volno a já jsem měl botu a lístek za stěračem. Po zavolání
z automatu mi bylo řečeno, ať čekám u vozu, že přijedou. Při cestě k autu jsem je uviděl u káry.
Takže improvizace, začal jsem strašně kulhat a kroutit zadkem. říslušníci se na mne podívali, potom hodili
pohled na sebe, zkontrolovali techničák a dotaz, proč nemám znak nvalidy. Auto jsem měl týden, tak
jsem řekl, že jej ještě nemám vyřízený, byl jsem upozorněn, ať si jej rychleně vyřídím, že budu mít
problémy. Sundali botu a odjeli. No a já za ušetřené korunky koupil lahvičku a dopřál si lahodný mok.
:P :P :P
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Odpovědět