Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Já si pořád myslím a pokud si dobře pamatuju, vždy jsem měl průměrnou spotřebu (astra F 1.6i) na volnoběh kolem litru, za jízdy krapet víc (kvůli palubnímu napětí,servo, světla) a při stání byla kolem 0.9l/h. Těch 5l/h je fakt hodně, to je špatně...
Gallo píše:Já si pořád myslím a pokud si dobře pamatuju, vždy jsem měl průměrnou spotřebu (astra F 1.6i) na volnoběh kolem litru, za jízdy krapet víc (kvůli palubnímu napětí,servo, světla) a při stání byla kolem 0.9l/h. Těch 5l/h je fakt hodně, to je špatně...
presne tak,ja mel taky vzdycky 1,0 max 2,0 se zaplou klimou,a tajto zaclo ukazovat az ted
Gallo píše:Já si pořád myslím a pokud si dobře pamatuju, vždy jsem měl průměrnou spotřebu (astra F 1.6i) na volnoběh kolem litru, za jízdy krapet víc (kvůli palubnímu napětí,servo, světla) a při stání byla kolem 0.9l/h. Těch 5l/h je fakt hodně, to je špatně...
tech 5 litru odpovídá kolikati otáckám? CCA 2000 ot?
ps, U FIATU KDYZ STOJÍ, nemerí.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
tech 5 litru odpovídá kolikati otáckám? CCA 2000 ot?
ps, U FIATU KDYZ STOJÍ, nemerí.
Dneska jsem si své tvrzení potvrdil v Cobeinovic astře, takže je to přesně jak jsem psal. Volnoběh při stání 0.9l/h, volnoběh při jízdě 1.1l/h. Takže tak...Kdo to má jinak, tak je nějaký feler(problém).