dominus-et-deus- X20XEV 3dv.
?
kdyz to tak čtu, tak začínam přemýšlet, jestli to taky nemam vzit na splatky, protoze proste se nemuzu dockat, a usetrino budu mit, az tak za rok a pul, a to je hodne dlouha doba
- Reklama
Re: ?
doporučuju nevyřizovat úvěr/leasing přímo v bazaru ale auto si v bazaru vybrat, dát třeba zálohu a úvěr/leasing si vyřídit přímo v bance, můžete tim ušetřit až 20% z ceny auta což je běžná provize bazaru za zprostředkování leasingu/úvěru na ojetinuMikal píše:kdyz to tak čtu, tak začínam přemýšlet, jestli to taky nemam vzit na splatky, protoze proste se nemuzu dockat, a usetrino budu mit, az tak za rok a pul, a to je hodne dlouha doba
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no jo ja jsem si chtel vzit pujcku v bance ale nechteli mi ji ani v jedne dat..tak jsem zajel se znamym do bazaru a tam trosku pocachrovali s prijmem a takovyma vecma ...sice i s pojistkama preplatim jednou tolik ale zase mam astrulku a ta mi za to stoji...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím

V bazaru se fakt zbytecne preplaci a neni to zrovna malo. Kolega si takto chtel poridit auto a v bazaru meli splatky pres GE a ten prodejce jej presvecoval jak je to vyhodne, je to hned a kdyz mu kolega argumentoval, ze si to vyridi u GE banky sam, tak pry bude cekat minimalne tyden na vyrizeni. Skutecnost je jina u banky mel penize druhy den a jestli se nepletu tak mesicne usetril 500Kc, protoze neplatil tomu bazaru.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?
Zdarec, tohle muzu jen potvrdit, kdyz jsem si kupoval svoji Astricku, tak jsem s ni byl natolik okouzlen, ze jsem privital vyrizeni uveru od GE behem cca 20 minut primo v bazaru, ale uz bych to nikdy neudelal - mel jsem ten uver 4 mesice, kdy jsem ho predcasne splatil a za tu dobu jsem tem zmrdum zaplatil na cistych urocich 16 tisic + 50 000Kč nejakej jejich pausalni polatek - a to jsem si pujcoval jen 145 000 KčZigi píše:Souhlasim,urcite je lepsi vyrizovat si uver v bance primo a ne pres bazary.Je to male usetreni alespon par tisic a obycejny smrtelnik to poznaMikal píše:kdyz to tak čtu, tak začínam přemýšlet, jestli to taky nemam vzit na splatky, protoze proste se nemuzu dockat, a usetrino budu mit, az tak za rok a pul, a to je hodne dlouha doba

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No přesně, kámoš má úplně fantasticky upravený autíško, když byl vloni na válkách, přišel tam nějakej frajer a tohle máš blbě, tohle je hnusný ....
A když se ho kámoš ve finále zeptal jakou káru má on, tak se zjistilo že přifrčel starým rezavým fáčkem, co mu půjčili rodiče ...
A když se ho kámoš ve finále zeptal jakou káru má on, tak se zjistilo že přifrčel starým rezavým fáčkem, co mu půjčili rodiče ...

Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William