Tak ste mě načaly a teď váhám jaký dát pneu na kola co mi příjdou. kola budou 7.5X16 ET37 a teď babo raď jaký pneu. Chci snižovat předek 5cm zadek 3cm. nechci upravovat blatníky a aby to nějak taky vypadalo. Tak posílejte své návrhy kdo s tím máte zkušenosti. díky.
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport Moje ASTRA
Myslim ze Deph2 chce poradit i znacku a abych usetril misto tak si dovolim sem vecpat i svuj dotaz. Dephi2 sorry Predstavu o rozmeru uz mam:205/40 17R, ale chtel bych poradit nejakou znacku pneu. Rekneme kolem 2000 kč
videl jsem uz na dost astrach g pneu v rozmeru 215/40/16 ale nedokazu rict o kolik byly snizene ale byly. v kazdem pripade to bylo vse origo co se tyka lemu. ale pokud chces ten tvuj vysnenej ackovej vzhled tak to na tehle rafkach s takovouhle gumou nedocilim mam to same akorat vse o palec vetsi a zadnej ackovej vzhled to nema to bych musel dat tah tech 185 to takhle vypadalo ale zase nevim co pak zatacky. asi nejradeji jezdim zatacky pod plynem a to fakt dost ostre (na to nepotrebujes ani vykony auto ale vybornej podvozek - coz astra ma uz celkjem v zakladu + tech mejch 30mm je celkem dost znat) a to by pak mohlo dopadnout na takhle nizkej a jeste uzkej pneumatice spatne a mohl by to odnest rafef coz povazuji za celkem zbytecne obzvlast kdyz das za sadu kol podobne penize jako ja
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak ja pred tydnem koupil Pirelli P7 195/55/15 a maximalni spokojenost, muzes se s nima vyradit a nejsou slyset ani kdyz valis po dalnici 180
Pred vymenou pneu sem se projel jeste se staryma a hned po vymene projel tu stejnou trasu na novych a to se vazne neda srovnat. Lehounke rizeni i kdyz valis jako kanal a v zatacce dupnes na brzdu, gumy vubec neztvrdnou, jsou porad skvele ovladatelne.
Astra G 1.6 16V Caravan, klíma, tempomat, nějaké fotky 12