Kdo fandí hokeji, ať hlasuje.
 Kdo fandí hokeji, ať hlasuje.Češi - mistři
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Ano
No kdyz jsem ted videl tu prvni treninu s nemci, tak nevi, nevim, ale samozrejme ze jo ! Nejsem realista, ale jsem fanousek   .
 .

.
 .Mobil : 602318645

- 
				dominus-et-deus
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel Levák
- Kontaktovat uživatele:
 Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se zůčastnili hlasovací ankety zda Češi budou mistři. Po dnešním výkonu co předvedli s Ruskem ...???, jsem to přál Slovákům se Švédy, ale ...???, také zklamání. Český tým je vážně ještě nevyzrálý pro maximální výkony. Já osobně si myslím, že velkou vinou byl Čechmánek a hlavně Hadamczik. Snad to příští MS 2008 bude veselejší. Mějte se všichni fajn.
   Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se zůčastnili hlasovací ankety zda Češi budou mistři. Po dnešním výkonu co předvedli s Ruskem ...???, jsem to přál Slovákům se Švédy, ale ...???, také zklamání. Český tým je vážně ještě nevyzrálý pro maximální výkony. Já osobně si myslím, že velkou vinou byl Čechmánek a hlavně Hadamczik. Snad to příští MS 2008 bude veselejší. Mějte se všichni fajn.  
OPEL ASTRA G, r.v. 10/2001 1,4 16 V je mým koníčkem

Já bych je tak neodsuzoval...myslím tím hráče. Narozdíl od Ruska nemají tak  vyspělé mužstvo... ani co se týká zkušeností...Musím říct, že dnes první a druhou třetinu fakt dřeli, ale na Rusko fakt neměli a ta poslední třetina.... Je dobré že to omlazuje....už bylo dost namyšlených Jágrů a Langů a jim podobným... Ikdyž je pravda že s něma jsme vyhrávali.... Dopadlo to jak to dopadlo a snad to příště bude lepší....

Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.

Mno...slyšeli jste co říkal pan Bukač o přestávce? Že trenér buduje nový mladý tým, že s tím se nedá nic dělat...ale lepší bylo, jak říkal, že někteří hráči z extraligy si o sobě myslí, že jsou bůhvíco a na mezinárodní scéně jsou jejich výkony trapné (např. Sýkora a jemu podobní).Pavel Levák píše:Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se zůčastnili hlasovací ankety zda Češi budou mistři. Po dnešním výkonu co předvedli s Ruskem ...???, jsem to přál Slovákům se Švédy, ale ...???, také zklamání. Český tým je vážně ještě nevyzrálý pro maximální výkony. Já osobně si myslím, že velkou vinou byl Čechmánek a hlavně Hadamczik. Snad to příští MS 2008 bude veselejší. Mějte se všichni fajn.
Potěšil mě výkon našich Vítkovických opor Irgla, Hubáčka, Barinky...Pincák-ten má zas nejlepší průmer gólů na zápas..takže pohoda...

Vítkovice oléé
EX  Coupe 2001  2.2 Z22SE