YANEK píše:pepo ty kanále najseš na tohle už starej
![]()
tady de vo auta ne vo baby
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
-
pepca
- Reklama
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
ja sem vam rikala ze tam nemate jezdit vsichni, ze sem tam mela spicha jen s darkem, ze tam na me udelate nalet to je neco jinyho
ste to meli rict
a ovecka jeste neni v plny parade
a hlavne jed takovou dalku bez ridici jednotky a bez ty placky na motoru, bych vohluchla
)
a ovecka jeste neni v plny parade
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
-
xpolstarekx
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle zni fakt libovepepca píše:YANEK píše:pepo ty kanále najseš na tohle už starej
![]()
tady de vo auta ne vo baby
![]()
![]()
proboha,jde o ovečku čtyřkolovou
![]()
![]()
tu bílou......co to ze mně děláš
Tak mě tu máte

-
Lukas G.
- Kontaktovat uživatele:
Ja jel dneska z prace a cestou prohlizel vsechny Astry co kolem jedou. Pak jsem videl v Kurimi cervenou astruli s logem Opel Astra clubu, tak jsem pred ni zastavil a cekal 20 minut nez nekdo dosel. Nikdo nesel a tak jsem jel pryc.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
-
pepca
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si novy reprokabely, tak uz to zacne konecne tuctuc
A taky jsem si domluvil termin instalace folii, za 14 dni touto dobou uz budu jezdit v "pohrebaku"

A taky jsem si domluvil termin instalace folii, za 14 dni touto dobou uz budu jezdit v "pohrebaku"
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pepca píše:tak jsme si dneska udělali nádherný výlet do Kašperských Hor,byla to návštěva u Pluhaře,bezva den,bezva počasí,Pluhař bezva chlapík,díky za ochotu,jediné co nám zkazilo radost,byl jeden mladý frajírek,který nás cestou domu nevybíravým způsobem ohrozil,nebýt rychlé reakce a prudkého brždění skončilo to vše špatně,přišel bych o levý předek v lepším případě,v horším jsem se roztočil a skončil mimo silnici,mladíček ve Fordu neunesl fakt,že musel jet v koloně aut,za námi jedoucí oktávka mu tudíž uhnula až na krajnici,no a nás nevybíravě předjel na plné čáře a jelikož proti jela auta tak se nás snažil vlastně vytlačit a donutil prudce bzdit aby se zařadil do mezery,té kterou jsem držel za vozidlem jedoucím před náma,buhužel ani past která se nezdařila sklapnout v Přešticích nepomohla,frajírek bohužel ujel,nevím zda je co platné předat číslo někam,hlavně kam,nebo jak zjistit majitele vozu,opravdu nechápu proti komu je co platný nějaký bodový systém
![]()
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw