xpolstarekx píše:YANEK: koukam ze se Red&Black drzis i u kola akorat teda to zluty na to bumbani je nic moc tuning
Lomikar: Ty jo tohle vedet uz v lete.... ste mi mohli taky rict driv
Se taky nezeptáš . . .
Když jsem své (tenkrát ještě přítelkyni dnes manželce) koupil kalhoty na kolo a říkal jsem jí že se to nosí na vostro tak na mě koukala jak na úchyla.Dnes už jinak jak na ostro nejezdí (i když ženský zase mají nějaký ty vyjímly že)
No chlapi závidim vám přítelkyně a manželky co s váma jedou a hlavně vydrží třeba alespoň 50 Km v terénu. Ta má polovička si sice pořídila taky pěkné kolo GT Avelanche 1.0, ale před prvním kamení, nebo kořenem v lese slézá s kola. Nějakej mírnej sjezdík je pro ní nepředstavitelnej (sleze z kola a sejde jej - třeba i kilák ). No a pro změnu mě to zase moc nebaví na silnici, samej smrad a dobrák co nerespektuje že potřebuješ taky trochu prostoru pro jízdu.
A co tak funkční prádlo pánové. Moira je celkem přijemná a řekl bych že je to přijemnější jak na "vostro". Jinak mě fascinuje že xzlavečekx musí všede strkat ten svůj nosík a do všeho rejpat . A to kdyby věděla že silničáři si pravidelně .... nohy. Chá, chá.
k tomu holeni: jezdim sice malo, ale i tak bych nekdy ty chlupy dal nejradej dolu - zvlast v lete, kdyz se vylet protahne do vecera - much jak nasrano, nevim pri sjezdu jestli driv brzdit nebo ridit nebo drbat nohy od hmyzu...
mtb patri k mym nejoblibenejsim cinnostem, i kdyz jezdim na starym vraku - ale zase je to prijemny adrenalin, kdyz sjizdim kopce ktere jinak hosi jezdi na sjezdovych specialech (ja samozrejme pomaleji), oni komplet v brneni, ja v trenkach a ksiltovce... posledni trasa, na kterou jsem celkem hrdej: pustevny od horni stanice lanovky k dolni po turisticke cesticce pod lanovkou / lesem. jo, to uz ale je vic nez rok... jojo, casu je cimdalmin...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm