Nejde mi u mé Zafiry zavírání oken při zamčení klíčem a podržením v zamykací poloze, tak je popsáno v návodu. Dojezdy oken jsou nastaveny. Nenašel jsem nikde na těchto stránkách možné řešení, nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Kontrola pojistek F1.20 (30A) a F1.17 (30A) proběhla?
Potom bych ještě zkontroloval pojistku pro centrální zamykání F2.11 (20A) a pokud je všechno v pořádku, tak oměřit výstup pinu 24 konektoru X61 z řídící jednotky centrálního zamykání. Pokud na něm žádnou změnu napětí neuvidíš, může být odpálený výstup. A ještě bych zkontroloval i koncové mikrospínače v zámku řidiče.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
Pojistky jsem kontroloval, ještě i F15, a jsou v pořádku. F 11 jsem nekontroloval, ale centrál funguje. Ale zkusím ji zítra taky. Nevím přesně co je zámek řidiče, asi zámek dveří u řidiče. Nevím taky kde je konektor x61, mám zafiru teprve chvíli. Ale díky za radu.
F15 je od ovládání oken tlačítky, tak tam chyba nebude. Konektor X61 je na kabelu ŘJ centrálního zamykání a ta je umístěna na předním sloupku u nohou spolujezdce za tapecem. Pokud ti funguje i zamknutí na závoru (druhé zamknutí na klíč), tak bude nejspíš problém v ŘJ nebo v červeno-žlutém kabelu z pinu 24 centrálu do dveří. Možná by stálo za pokus stáhnout okna, zapnout zapalování a propojit piny 24 a 18 (červený), jestli se okna zavřou. Pokud ano, pak nejspíš ta ŘJ.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Jestli trochu rozumíš schématům Astry, tak v tomto odkazu je schéma ovládání oken a centrálu. U tebe je důležitá linie 3737, což je ten signál z centrálu do motorků stahování oken. Tu pojistku F1.20 jsi určitě kontroloval a je určitě v pořádku?