Klucí řeším takovou záležitost. Koupil jsem si výfuk na www.spei.cz a když mi konečně po třech týdnech přišel z výroby, tak jsem se docela divil jaké přišli "certifikáty". Jde o to, že jsem čekal origo certifikát s razítkem. Místo toho mi přisli 2 A4ky, na kterých jsou okopírované certifikáty výfuku. Vypadá to jako bych si to stáhl z internetu.
Takže má otázka zní, jak to přišlo Vám? Mám vůbec možnost s těma cárama papíru uspět při silniční kontrole? Ještě jsem si všiml, že na vrchu výfuku je přímo uvedeno že tam certifikát tuv je, ale přece kvůli policii nebudu sundavat výfuk
 a ze spodu výfuku je navařený plíšek, kde je uveden typ výfuku, ale nejsem si jistý jestli je tam něco o certifikaci.
 a ze spodu výfuku je navařený plíšek, kde je uveden typ výfuku, ale nejsem si jistý jestli je tam něco o certifikaci.Poraďte pleas

a policajt při kontrole není zástupcem STK, takže ti na to nemůže nic říct, ale může tě poslat na nejbližší STK do vzdálenosti max 8km
 a policajt při kontrole není zástupcem STK, takže ti na to nemůže nic říct, ale může tě poslat na nejbližší STK do vzdálenosti max 8km